Away Weekly Flashback 1/2-7/2/2010

father_son_computer

Κυριακή σήμερα κι εμείς είμαστε εδώ να σας θυμίσουμε τις σημαντικότερες τεχνολογικές ειδήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε! Αφήσαμε στην άκρη το iPad, που μας απασχόλησε την προηγούμενη εβδομάδα, και προς το παρόν αφήνουμε σ' εσάς να πείτε την γνώμη σας ψηφίζοντας στο poll δεξιά, και ασχοληθήκαμε περισσότερο με internet, τηλεπικοινωνίες, games και φυσικά άλλες συσκευές!

Ξεκινάμε από την Microsoft, που βγάζει σκληρό δίσκο των 250 GB για το Xbox 360 ενώ από τον Απρίλιο σταματάει το Xbox Live από κονσόλες και παιχνίδια πρώτης γενιάς! Παράλληλα φτάνει στο τέλος της η συμφωνία, που είχε συνάψει με το Facebook για την προβολή διαφήμισης διατηρώντας και επεκτείνοντας όμως την παροχή υπηρεσιών αναζήτησης στην σελίδα με το Bing. Αφού το αναφέραμε, το Facebook προχώρησε σε νέες αλλαγές στην εμφάνιση της σελίδας την ίδια στιγμή, που ετοιμάζει E-mail client.

Μένουμε στο internet, όπου βλέπουμε πως το μέλλον της τηλεόρασης είναι στο web, με παράδειγμα το ANT1 WebTV και αναρωτιόμαστε αν το favit θα γίνει το νέο friendfeed. Φυσικά σας παρουσιάζουμε το διαδίκτυο της χρονιάς που πέρασε, σε αριθμούς!

Επίσης είδαμε την 3D οθόνη της Acer και τις λεπτές οθόνες της LG την ίδια στιγμή που η Dell παρουσίαζε την επαγγελματική σειρά laptop Latitude 13 και η Apple σταματάει (;) προσωρινά την παραγωγή iMac των 27 ιντσών, πριν απαγορεύσει την στοχευμένη διαφήμιση στο iPhone.

Τέλος, πέρα από τις τελευταίες ειδήσεις στις τηλεπικοινωνίες έχουμε και το θέμα της αδειοδότησης των κεραιών, που επαναφέρει η ΕΕΚΤ. Και μια πολύ πρακτική υπηρεσία από τον ploigo: εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.