Το favit γίνεται real-time, είναι το επόμενο friendfeed;

favit-real-time

Για το favit έχει γίνει αρκετός λόγος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, συνεπώς θεωρώ πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το favit, το οποίο έχει έδρα στη Σόφια και γραφεία στο Άμστερνταμ, ανακοίνωσε τα τέλη του περασμένου έτους πως οι ενημερώσεις των streams του πλέον γίνονται σε real-time. Το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει στη συνέχεια πως "Με αυτό το βήμα το favit γίνεται το πρώτο ελληνικό real-time social stream & rss aggregator και η δεύτερη real-time υπηρεσία παγκοσμίως". Να πω την αλήθεια, δεν νομίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία αν το favit είναι το πρώτο ελληνικό real-time social stream καθώς το προϊόν έχει προφανώς παγκόσμιες βλέψεις, όσο για το δεύτερο κομμάτι τις πρότασης, να υποθέσουμε πως αναφέρονται στο friendfeed ως πρώτο;

Γιατί αν αναφέρονται στο friendfeed, νομίζω ότι κάνουν καλά. Για να γίνω περισσότερο συγκεκριμένος, πιστεύω πως το favit έχει ωριμάσει αρκετά και πλέον δείχνει έτοιμο να γίνει το επόμενο friendfeed, το οποίο είναι η αλήθεια πως δεν γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη μετά από την εξαγορά του από το facebook στο τέλος του καλοκαιριού.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το favit γίνεται real-time, είναι το επόμενο friendfeed;”

  1. Ο/Η Martin λέει:

    Ευχαριστούμε για την ανάρτηση :)

    Σωστά διάβαζες between the lines, ναι για το friendfeed αναφέρουμε ως πρώτο.

    Δεν σκοπευόμαστε να γίνουμε το επόμενο friendfeed ή google wave.

    Έχουμε την δική μας προσέγγισή προς το stream integrations & filtration κλπ.

    Προσπαθούμε να βρούμε την θέση μας κάτω από τον ήλιο το οποίο θα είναι περισσότερα στο realm των social stream readers και όχι τόσο στων aggregators.