ANT1 WebTV, το μέλλον της τηλεόρασης είναι στο Web

ant1-webtv

Τι είναι web tv;

Ο καθένας μπορεί να δώσει την δική του ερμηνεία. Web Tv μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι είναι το Youtube και οι κάθε είδους κλώνοι του, ή ένα site που αφιερώνει το περιεχόμενο του σε web video content, ή μια τηλεοπτική σειρά που παρουσιάζεται μόνο στο web. Kατά τη γνώμη μου web tv είναι να βλέπω το περιεχόμενο των tv media στο web. Kάτι τέτοιο, το οποίο μέχρι πρόσφατα προσέφερε μόνο το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα. Εδώ και λίγο καιρό όμως στο παιχνίδι -δυναμικά- έχει μπεί και ένα απο τα μεγαλύτερα  ιδιωτικά κανάλια της χώρας.

Το webtv.antenna.gr (ή αλλιώς το webtv του ΑΝΤ1), δεν έχει πολύ καιρό που εκπέμπει και αν μην τι άλλο αξίζει την προσοχή σας κυρίως για το περιεχόμενο του. Στο ANT1 WebTv μπορείτε να δείτε "LIVE" και "ON DEMAND" video από εκπομπές του καναλιού. Ειδικά στο section 'ΟΝ DEMAND' μπορείτε να δείτε, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές της τρέχουσας τηλεοπτικής σαιζόν, ενώ πλούσιο είναι και το υλικό αρχείου (παλαιότερες εκπομπές).

Οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο, από δελτία ειδήσεων περασμένων ημερών, μέχρι την σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" όπου μπορείτε να δείτε από το 1ο επεισόδιο. Ο custom flash player έχει την δυνατότητα για full screen, share της 'εκπομπής' που παρακολουθείτε σε σειρά από social media (blog, twitter, facebook κλπ) καθώς και αξιολόγησης του video με βαθμολογία έως το 5.

Το streaming υποστηρίζεται από την Hellas On line, ενώ οι ποιότητα των videos είναι μέτρια. Ιδανικά θα ήθελα να δω το περιεχόμενο αυτό και σε μεγαλύτερη ανάλυση και γιατί όχι όπου υπάρχει η δυνατότητα σε HD.

Σχολιάστε >
96 σχόλια
|
Κατηγορίες:

96 απαντήσεις στο “ANT1 WebTV, το μέλλον της τηλεόρασης είναι στο Web”

  1. Ο/Η Raptor7 λέει:

    Καλή προσπάθεια αλλά εχθές την ώρα που έδειχνε Radio Arvila ο server τους δεν τα κατάφερε και μας έκοψε στο καλύτερο ... Big #Fail

  2. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Πολύ καλή προσπάθεια αλλά τους Έλληνες του εξωτερικού δεν τους σκέφτηκαν με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουν ελληνική ip να μην μπορούν να δούν, σε αντίθεση με τον σκαι....