Away Weekly Flashback 11/01-17/01/2010

asus_eeepc

Άλλη μία εβδομάδα τέλειωσε και όπως κάθε Κυριακή είμαστε εδώ για να σας θυμίσουμε τις σημαντικότερες τεχνολογικές ειδήσεις. Πριν το κάνουμε όμως να σας θυμίσουμε δύο πολύ καλές συνεντεύξεις, που δημοσιεύσαμε: ο Στάθης Χαϊκάλης μιλά για τα social media, την διαφήμιση και τα blogs και ο Αποστόλης Αϊβαλής μιλά για το StartUp Day.

Ας δούμε τώρα τις σημαντικότερες τεχνολογικές ειδήσεις της εβδομάδας, που πέρασε.

Η Apple συνεχίζει να μας απασχολεί για το Tablet, για το οποίο όλοι μιλάνε εκτός από εκείνη. H France Telecoms επιβεβαιώνει την ύπαρξη του, η AVI Securities αναφέρει ότι βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς παραγωγής και η Apple το μόνο που έκανε ήταν να το ανακοινώσει (;) άθελα της, την ίδια στιγμή που οι φήμες θέλουν να βγαίνει το νέο iPhone τον Απρίλιο. Είναι κάτι που περιμέναμε, και αναγκαίο όπλο για να αντιμετωπιστεί το Nexus One, που πάντως δεν πουλάει. Όπως επίσης περιμέναμε και η Google να αρχίσει να στέλνει τελεσίγραφα στην Κίνα σχετικά με την λογοκρισία.

Στις τηλεπικοινωνίες τώρα έχουμε την αντεπίθεση της WIND, μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε άλλα και τον ρόλο, που παίζει ο ΟΤΕ, στο έργο των οπτικών ινών στην Ελλάδα. Διαβάστε  όλα τα τελευταία νέα στις τηλεπικοινωνίες!

Για το τέλος εφαρμογές, που έρχονται να μας κάνουν την ζωή ευκολότερη: η Eurobank προσφέρει mobile banking με τα κατάλληλα smartphone apps και το TaxFriend υπόσχεται να μας βοηθήσει στο χάος, που επικρατεί με τις αποδείξεις για την εφορία.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.