Mobile Banking με smartphone apps από τη Eurobank

eurobank

Το Internet Banking δεν είναι κάτι καινούργιο στην ζωή μας, εδώ και αρκετά χρόνια όλες σχεδόν οι ελληνικές Τράπεζες έχουν αναπτύξει αυτό τον παράλληλο σταθμό εξυπηρέτησης των τραπεζικών μας αναγκών. Μοιραία, το επόμενο στάδιο θα ήταν το Mobile Banking. Αν και υπήρχαν προσπάθειες στο παρελθόν σήμερα τα πράγματα είναι πιο οργανωμένα και μια απο τις καλύτερες υπηρεσίες προσφέρεται από την -κατα τη γνώμη μου πάντα- πρωτοπόρα σε θέματα τεχνολογίας Eurobank.

Η Eurobank εδώ και λίγο διάστημα παρουσιάζει εξειδικευμένη εφαρμογή για smartphones. Εάν χρησιμοποιείτε κινητό όπως τα iPhone, Blackberry και αρκετά μοντέλα των εταιριών Sony Ericsson, Samsung, Motorola, LG, HTC - εγκαταστείστε δωρεάν την ειδική εφαρμογή m-Banking και απολαύστε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης με τις περισσότερες διαθέσιμες υπηρεσίες!

Δοκίμασα την υπηρεσία στο iPhone. Στη συνέχεια με τους κωδικούς που ήδη έχεις για το Internet μπορείς να κάνεις χρήση της υπηρεσίας.

Photobucket
Αρχική σελίδα μετά το login


Photobucket

Συνολική κατάσταση λογαριασμού (υπόλοιπο)


Προφανώς για λόγους ασφαλείας ακόμα περιορίζεται στα εξής:

1. Κινήσεις λογαριασμού
2. Μεταφορά από λογαριασμό Eurobank σε Εurobank
3. Πληρωμές ΔΕΚΟ
4. Πληροφορίες επενδύσεων

Photobucket
Επιλογές για λογαριασμούς, δάνεια κλπ


Photobucket

Δυνατότητα πληρωμής ΔΕΚΟ

Μου άρεσε ιδιαιτέρως η ταχύτητα καθώς και η ευχρηστία της πλατφόρμας, αλλά δεν μπορώ να παραλείψω το γεγονός ότι θα ήθελα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων από Eurobank σε οποιαδήποτε Τράπεζα.

Σχολιάστε >
77 σχόλια
|
Κατηγορίες:

77 απαντήσεις στο “Mobile Banking με smartphone apps από τη Eurobank”

  1. Ο/Η Rightman λέει:

    Πια είναι οι κρυπτογράφηση για τους κωδικούς;