Η μεγαλύτερη νιφάδα του κόσμου ως... Google Doodle

Από το 1998 όταν και άρχισε να τα δημιουργεί, η Google μας έχει κάνει να αφήσουμε πολλά χαμόγελα θαυμάζοντας τα γνωστά σε όλους μας Google Doodles. Από εκείνο -ίσως το αγαπημένο μου- για τον Freddie Mercury μέχρι τον Les Paul, τον άνθρωπο που κατασκεύασε την πρώτη ηλεκτρική κιθάρα, καθώς και πολλά ακόμα. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν η συμπλήρωση 125 χρόνων από την ημέρα που ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη νιφάδα που έχουμε δει ποτέ στη γη. Η διάμετρος της; 38 εκατοστά!

Είναι σίγουρο πως όταν το 1887 οι κάτοικοι του Fort Keogh της Montana των ΗΠΑ έβλεπαν μία νιφάδα τέτοιου μεγέθους να πέφτει από τον ουρανό, έμειναν αποσβολωμένοι από την έκπληξη καθώς την παρατηρούσαν. Μπορεί να μην συγκρίνεται με τα υπόλοιπα αριστουργήματα που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, κάποια από τα οποία έχουμε γνωρίσει καλύτερα στο παρελθόν, αλλά ένα Google Doodle είναι πάντα καλοδεχούμενο.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο εμφανίζονταν μόνο στις εκδόσεις της Google για τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, όμως μπορείτε κι εσείς να το δείτε στο παρακάτω video.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.