Ο Les Paul έχει την τιμητική του σήμερα με ένα υπέροχο Google Doodle

Σήμερα οι περισσότεροι θα βρουν αφορμή να παίξουν κιθάρα στο σπίτι, στο γραφείο και αλλού, ακόμα κι αν δεν έχουν ιδέα για το πως να παίξουν. Την ευθύνη σε ό,τι ακούσουμε για τις επόμενες ώρες θα πάρει η Google αφού στο σημερινό της Google Doodle την τιμητική του έχει ο Les Paul, ο άνθρωπος που κατασκεύασε την πρώτη ηλεκτρική κιθάρα.

Η Google επέλεξε τον Les Paul γιορτάζοντας τα 96 χρόνια από τη γέννηση του (απεβίωσε πριν 2 χρόνια). Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μετακινήσετε το ποντίκι σας πάνω από τις χορδές και έτσι να ακούσετε το αποτέλεσμα που δημιουργήσατε. Κάνοντας click στην αντίστοιχη εικόνα, θα μπορείτε να παίξετε μουσική και με το πληκτρολόγιο. Οι χρήστες από τις ΗΠΑ που θα δοκιμάσουν το Doodle μπορούν να αποθηκεύσουν τη μουσική που παίζουν, ενώ ήδη τα πρώτα παραδείγματα αυτής της προσπάθειας βρίσκονται στο YouTube.

Δοκιμάστε το και πείτε μας ποιο από τα δύο προτιμάτε, το σημερινό Google Doodle ή αυτό με το Pac-Man; Εγώ μάλλον θα ψηφίσω το 2ο. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το ποιος ήταν ο Les Paul στο παρακάτω video.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Ο Les Paul έχει την τιμητική του σήμερα με ένα υπέροχο Google Doodle”

  1. Ο/Η YiannisPapanastasopoulos λέει:

    ;) Tip: d-h-k-j-h-k-h-j-h-f-g-d