Το καλύτερο Google Doodle για τον Freddie Mercury

Freddie Mercury Google Doodle

Αν ο Freddie Mercury, lead singer των Queen, ζούσε, σήμερα θα ήταν τα 65 γενέθλια του. Η Google, δημιούργησε ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά Doodles στην ιστορία της για να τιμήσει αυτον τον μεγάλο καλλιτέχνη με την ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Αν δεν κάνω λάθος, πρόκειται για το πρώτο Doodle που δεν περιέχει κάποιο animation αλλά είναι ένα ολοκληρωμένο video.

Το video έχει διάρκεια 1 λεπτό και 38 δευτερόλεπτα και, εκτός από την κεντρική σελίδα της Google, υπάρχει και στο YouTube. Ο συνδυασμός της 8bit αισθητικής και των cartoonized γραφικών, δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Μουσικά, το video συνοδεύεται από την φωνή του Freddie Mercury στο Don't Stop Me Now. Κατά την γνώμη μου, πρόκειται για το πιο καλοσχεδιασμένο και πρωτότυπο Doodle που έχουμε δει από την Google.

Εσείς θυμάστε κάποιο Doodle που να σας άρεσε περισσότερο;

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Το καλύτερο Google Doodle για τον Freddie Mercury”

  1. Ο/Η balance λέει:

    Σίγουρα το pac-man 30 χρόνια ήταν απίστευτο! και πιστεύω άρεσε σε πάρα πολύ κόσμο και του Charlin chaplin και του John Lennon

  2. Ο/Η dkalo λέει:

    @balance Νομίζω ότι είναι κάποιος "εσωτερικός διαγωνισμός" για το ποιος θα φτιάξει το καλύτερο Doodle. Κάθε φορά φτιάχνουν κάτι ακόμα πιο απίστευτο απ' ότι έχουμε δει στο παρελθόν!

  3. Ο/Η balance λέει:

    @dkalo Ναι στο κάθε domain (.br .com .it .co.uk) είναι διαφορετικό όταν υπάρχει και αξίζει να υλοποιηθεί για να το δει ο κόσμος! τώρα αν είναι "εσωτερικός διαγωνισμός" εεε σίγουρα άμα δουλεύεις σε μια τέτοια εταιρία.. κάθε μέρα η δουλεία είναι μια δοκιμασία και σίγουρα αυτή που είναι καλλιτέχνες και σχεδιάζουν βάζουν και το κάτι παραπάνω για να αναδειχθούν διότι κάποιοι από αυτούς έχουν και personal blogs και βγάζουν εκεί την δουλεία τους αυτή.

    Δες εδώ σαν η Google να ψάχνει τους καλύτερους.. :P

    http://www.google.com/doodle4google/