BlackBerry Messenger για Android: Oι Πρώτες Εικόνες

BBM-android-ios-web

Η BlackBerry όπως σας έχουμε ενημερώσει, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το BlackBerry Μessenger (BBM) για Android και iOS μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, μετατρέποντάς το σε μια cross platform εφαρμογή.

Σήμερα, η BlackBerry έδωσε τη δυνατότητα σε μερικούς χρήστες  Android να δοκιμάσουν τη beta έκδοση της εφαρμογής μέσα από προσκλήσεις που έστειλε μέσω του ΒlackBerry Beta Zone. Αν επιθυμείτε να είστε ένας από αυτούς που θα τεστάρει το ΒΒΜ σε Android, αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς οι θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί. Οι πρώτες εικόνες δείχνουν ότι το UI του ΒΒΜ έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από το BlackBerry 10 OS, καθώς φαίνονται τα swipe-out gestures στα δεξιά και αριστερά του μενού της εφαρμογής.

AndroidBBMBar-hw5

Οι προσκλήσεις για το beta testing της εφαρμογής δείχνουν ότι το ΒΒΜ βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσίασή του (τουλάχιστον για το Android), ενώ φαίνεται αρκετά πιθανό η εταιρεία να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε για "ΒΒΜ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού". Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του πρώην CEO της BlackBerry Mike Lazaridis, οι χρήστες iOS και Android θα "αγκαλιάσουν" το BlackBerry Μessenger από τη στιγμή που θα γίνει cross-platform εφαρμογή, εξαιτίας των πολλών χαρακτηριστικών που προσφέρει. Εσείς θα δοκιμάσετε το ΒΒΜ μόλις είναι έτοιμο για iOS & Αndroid;

BBOS_BBM_Android-730x648

[ via ]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.