Μotorola Connect Extension, Λίγο Πριν Την Παρουσίαση Του Μοtο X

motorola-connect-chrome-extension

Σήμερα το βράδυ η Μοtorola είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Moto X smartphone, ωστόσο λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση το Motorola Connect extension για τον Chrome έκανε την εμφάνισή του στο Chrome Web Store, δίνοντας μια γεύση από τις νέες δυνατότητες του νέου Moto X .

Motorola Connect: κάτι παραπάνω από Google Hangouts και iMessage

Το Motorola Connect extension είναι διαθέσιμο εδώ και τώρα στο Chrome Web Store της Google και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που χρησιμοποιούν Chrome browser ή Chromebook να διαβάζουν τα μηνύματά τους και να παρακολουθούν τις εισερχόμενες κλήσεις κατευθείαν μέσα από τον browser. Αποτελεί μια παρόμοια ιδέα με το Hangouts που είχε παρουσιάσει η Google για Android, iOS και Chrome, με τη διαφορά οτι αυτή τη φορά  το Motorola Connect υποστηρίζει και μηνύματα κειμένου. Επίσης στην ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης ο χρήστης παρότι δεν μπορεί να απαντήσει την κλήση, είναι σε θέση να απαντήσει με ένα μήνυμα κειμένου κάτι που δεν μπορεί να κάνει ούτε με το iMessage της Apple.

Επιπλέον, επιλέγοντας το εικονίδιο του Motorola Connect extension από τον browser, ανοίγει μια καρτέλα με τις ειδοποιήσεις με τις επιλογές messaging και recent calls, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενός ξεχωριστού παραθύρου ειδοποιήσεων το οποίο είναι ανοιχτό και προσφέρει όλα τα notifications στην επιφάνεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή, κάτι παρόμοιο με το Google Now.

Ποιές συσκευές το υποστηρίζουν;

To Motorola Connect extension αρχικά θα υποστηρίζεται μόνο από το νέο Moto X που περιμένουμε σήμερα και τη νέα σειρά Droid που είδαμε πριν λίγες ημέρες, τα Droid Ultra, Maxx και Mini.

Διάβασε ΕπίσηςH Motorola Παρουσιάζει Τη Νέα Σειρά Droid: Ultra, Mini & Maxx

[ via ]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Μotorola Connect Extension, Λίγο Πριν Την Παρουσίαση Του Μοtο X”

  1. Ο/Η Chris Bochtis λέει:

    @disqus_K5d7ZGkt5s:disqus @SheikGR:disqus