Οι Πρώτες Λεπτομέρειες Για το Μοτο Χ, To Smartphone Που Σχεδιάζεις Εσύ

moto-x-01

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει το Moto X, όμως η πρώτη διαφήμιση για το επόμενο flagship smartphone της Motorola είναι ήδη εδώ. Όπως παρατηρεί κανείς με την πρώτη ματιά (βλέπε στις παρακάτω εικόνες), αυτή έχει πολλές ομοιότητες με την τελευταία διαφήμιση της Apple. Όμως δεν θα μείνουμε εκεί. Το πιο ενδιαφέρον στη διαφήμιση της Motorola είναι η πρόταση: "The first smartphone that you can design yourself."

Το Moto X θα μπορεί κανείς να το αποκτήσει είτε μέσω κάποιου ηλεκτρονικού καταστήματος (Google Play;), είτε μέσω των παρόχων κινητής τηλεφωνίας. Για όσους επιλέξουν την πρώτη οδό, η Motorola θα τους δίνει την ευκαιρία να να καθορίσουν το χρώμα, τόσο στο πίσω μέρος όσο και στα πλάγια του κινητού, τη γκραβούρα και το wallpaper με το οποίο αυτό θα έρθει προεγκατεστημένο.

Η εταιρεία αποφάσισε να δημοσιεύσει τη διαφήμιση μία ημέρα πριν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας σε εφημερίδες όπως οι New York Times και η Washington Post για ένα ακόμα λόγο. Το smartphone θα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ, κάτι που μέχρι σήμερα δεν συμβαίνει με κανένα άλλο.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θα πρέπει να περιμένουμε. Το κινητό θα κυκλοφορήσει σίγουρα πριν το τέλος του έτους, αλλά κάτι μου λέει πως η Motorola θα θέλει να το βγάλει στην αγορά πρωτού η Apple ανακοινώσει το επόμενο iPhone.

motorola-ad-01

Η διαφήμιση της Motorola

apple-ad-01

Η διαφήμιση της Apple

[via, via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Οι Πρώτες Λεπτομέρειες Για το Μοτο Χ, To Smartphone Που Σχεδιάζεις Εσύ”

  1. [...] το βράδυ η Μοtorola είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Moto X smartphone, ωστόσο λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση το Motorola [...]