Το Mind the Buzz Ανανεώθηκε Φέρνοντας Τις Ομαδικές Αναμετρήσεις

mind-the-buzz-update-01

Το Mind the Buzz, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια γνώσεων που κυκλοφορούν για το iOS, έφτασε στην έκδοση 1.3, φέρνοντας μαζί με αυτή μερικές ενδιαφέρουσες προσθήκες. Οι πιο σημαντικές από αυτές είναι οι ομαδικές αναμετρήσεις και η δυνατότητα εμφάνισης των αντίστοιχων λημμάτων από τη Wikipedia για κάθε μία από τις 6.000 ερωτήσεις που περιλαμβάνει.

Η ομάδα που αναπτύσσει το Mind the Buzz ήθελε να υλοποιήσει ένα “multiplayer mode” από την πρώτη στιγμή. Πλέον αυτό έγινε πραγματικότητα. Αφού επιλέξεις το πλήθος των παιχτών, θα κληθείς να συμπληρώσεις το όνομα και να διαλέξεις από ένα avatar για τον καθένα. Αυτή τη στιγμή οι ομαδικές αναμετρήσεις λειτουργούν μόνο σε μία συσκευή. Σύντομα όμως θα έρθει μια νέα ενημέρωση που θα σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις και με άλλους παίχτες online.

Όσον αφορά τις ίδιες τις ερωτήσεις, αφού απαντήσεις κάποια από αυτές, μπορείς πλέον να επισκεφτείς το αντίστοιχο λήμμα στη Wikipedia. Έτσι το Mind the Buzz αποκτάει ένα πιο εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Επιπλέον, μπορείς να συμβάλλεις στη βελτίωση των ερωτήσεων, επιλέγοντας το κουμπί της αναφοράς σε όποια από αυτές συναντάς κάποιο λάθος.

mind-the-buzz-update-02

Αριστερά ένα από τα 6.000 Wikipedia links που προστέθηκαν, δεξιά η σελίδα αναφοράς μιας ερώτησης

Μέσα στο φθινόπωρο έρχεται μια νέα ενημέρωση, η οποία περιλαμβάνει το Store. Από εκεί κάποιος θα μπορεί να αποκτήσει περισσότερα πακέτα ερωτήσεων με τη μορφή in-app purchase. Χρήσιμο για όποιον έχει συνηθίσει και μάθει απ’ έξω όλες όσες περιλαμβάνονται στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού.

Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή κυκλοφορεί μόνο για iOS σε δύο εκδόσεις, τη LITE με 3 από τις 11 κατηγορίες ενεργοποιημένες και την κανονική. Οι κάτοχοι Android συσκευών θα χαρείτε να μάθετε πως το Mind the Buzz θα κυκλοφορήσει για την πλατφόρμα σας κοντά στα Χριστούγεννα. Μέχρι τότε:

Mind the Buzz - €1,79 (iTunes link)
Mind the Buzz LITE - Free (iTunes link)

ΘυμήσουMind the Buzz, Ένα Ξεχωριστό Παιχνίδι Γνώσεων Για iOS

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.