H Motorola Παρουσιάζει Τη Νέα Σειρά Droid: Ultra, Mini & Maxx

png1

Η Μοtorola παρουσίασε χθες στη Νέα Υόρκη τρία νέα μοντέλα της σειράς Droid, τα Ultra, Mini και Μaxx, τα οποία έχουν μεγαλύτερες οθόνες, είναι πιο λεπτά σε σχέση με τα μοντέλα RAZR που αντικαθιστούν και έρχονται με το "έξυπνο" Android που θα δούμε και στο αναμενόμενο Moto X.

Droid Ulta και Maxx έρχονται με οθόνη 720p OLED 5 ιντσών, 2πύρηνο επεξεργαστή στα 1.7 GHz, μνήμη RAM 2GB, πίσω κάμερα 10MP με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1.080p και μπροστινή κάμερα 2ΜP, ενώ η ουσιαστική διαφορά τους είναι η μπαταρία, καθώς το Ulta έχει μπαταρία 2.130 mAH, ενώ το Maxx η μπαταρία των 3.500 mAH είναι ικανή να κρατήσει ζωντανή τη συσκευή για 48 ώρες. Επίσης το Ulta είναι κατά 1mm περίπου λεπτότερο (7,1 mm) από το Maxx, κάτι που οφείλεται φυσικά στη μικρότερη μπαταρία. Οι προπαραγγελίες για τα Ulta και Maxx έχουν ανοίξει με ημερομηνία παράδοσης 20 Αυγούστου στις ΗΠΑ και κοστίζουν $199 και $299 αντίστοιχα με συμβόλαιο στη Verizon.

To Droid Μini έχει μικρότερη οθόνη 4,3 ιντσών 720p Super AMOLED, με καλύτερη πυκνότητα pixel (342 ppi) από τα Ulta και Maxx, έχει ίδιο επεξεργαστή και κάμερα, μνήμη RAM 2GB, με μπαταρία 2.000 mAH και διατίθεται μόνο σε χρώμα μαύρο. Η συσκευή κοστίζει $99 και είναι διαθέσιμη για pre-order  με συμβόλαιο στη Verizon.

Νέα Motorola Droid με "έξυπνο" Android

Το λειτουργικό σύστημα που τρέχουν και οι τρεις συσκευές είναι πολύ κοντά στο stock Android, καθώς μόνο μερικά widgets και εφαρμογές έχουν προστεθεί από τη Motorola στην έκδοση 4.2.2 του Android. Το "Motorola Conect" είναι το Chrome widget που επιτρέπει στον χρήστη να συγχρονίσει τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματα με τον browser. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιεί την κάμερα κουνώντας συνεχόμενα δεξιά-αριστερά τη συσκευή από την κατάσταση αναμονής, ενώ με ένα swipe up με τα δυο δάχτυλα, η φωτογραφία ανεβαίνει κατευθείαν στο cloud με το "Droid Zap". To "έξυπνο" Android των νέων Droid Motorola δε σταματά εδώ, καθώς η υπηρεσία "OK Google Now" θα γίνει το αγαπημένο χαρακτηριστικό των χρηστών, αλλά και του νέου Moto X που περιμένουμε. Aκόμα και από κατάσταση αναμονής, ο χρήστης λέγοντας τη φράση "OK Google Now", μπορεί να δώσει εντολή στα Motorola να κάνει σχεδόν τα πάντα, όπως να ρωτήσει τί καιρό κάνει ή να συνδεθεί σε Wi-Fi.

Motorola Droid Ultra

motorola-droid-ultra-1

Motorola Droid Μaxx

motorola-droid-maxx2

Motorola Droid Mini

motorola-droid-mini

[ via, via ]

Σχολιάστε >
8 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.