Mike Lazaridis: Οι Χρήστες iOS & Android Θα Αγκαλιάσουν Το ΒBM

130514-blackberry-bbm-ios-android

Πριν λίγες ημέρες μάθαμε ότι η BlackBerry θα φέρει το ΒΒΜ (ΒlackBerry Messenger) στις πλατφόρμες των iOS και Android, μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται, γνωστοποιώντας μετά από καιρό τις διαθέσεις της κατά τη διάρκεια του BlackBerry Live conference.

Σήμερα, ο πρώην CEO της ΒlackBerry, Mike Lazaridis ο οποίος την προηγούμενη χρονιά έδωσε τη σκυτάλη στον Thorsten Heins, δήλωσε στο Bloomberg ότι οι χρήστες iOS & Αndroid θα "αγκαλιάσουν" θερμά το ΒΒΜ, καθώς αποτελεί σήμερα την πιο συναρπαστική εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης ανέφερε ότι η ΒlackBerry όχι μόνο έχει επιστρέψει ενεργά στην αγορά με το ΒlackBerry 10 ΟS, αλλά είναι σε θέση να επεκτείνει το όραμά της και στις άλλες πλατφόρμες.

BBM is by far the most compelling wireless experience and wireless social-networking environment

ΒΒΜ: 60 εκ. χρήστες  και 10 δις μηνύματα την ημέρα

Αυτοί οι αριθμοί αποτελούν σήμερα την κληρονομιά της ΒlackBerry στη νέα προσπάθεια που επιχειρεί με το ΒlackBerry 10 OS και τις συσκευές ΒlackBerry Ζ10 & Q10, καθώς το ΒlackBerry Μessenger αποτελούσε όλα τα χρόνια μια από τις κύριες αιτίες για να αγοράσει κανείς ΒlackBerry. Φαίνεται όμως πως η εταιρεία άργησε αρκετά να πάρει την απόφαση για τη διάθεση του ΒΒΜ στις υπόλοιπες πλατφόρμες, αφήνοντας πολύτιμο χώρο στα Whatsapp, Viber, Line, iMessage να αναπτυχθούν και να κερδίσουν εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο.

Όσον αφορά την εκτίμηση του πρώην CEO της εταιρείας ότι οι χρήστες iOS και Android θα υποδεχθούν με ενδιαφέρον το ΒΒΜ, αυτό μένει να το δούμε τους επόμενους μήνες. Έχοντας δοκιμάσει όλες τις παραπάνω υπηρεσίες (πλην του iMessage), ομολογώ ότι είναι όχι μόνο η πιο άμεση και πληρέστερη σε λειτουργίες, αλλά και η ασφαλέστερη.

Δες επίσης:
Πώς Tα Καταφέρνουν Oι Χρήστες iOS & Android Με Tο BlackBerry Z10
Oι Μισές Πωλήσεις Του BlackBerry Z10 Προέρχονται Από Χρήστες iOS & Android

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Mike Lazaridis: Οι Χρήστες iOS & Android Θα Αγκαλιάσουν Το ΒBM”

  1. […] Δες Eπίσης: Mike Lazaridis: Οι Χρήστες iOS & Android Θα Αγκαλιάσουν Το ΒBM […]