Η BlackBerry Φέρνει Το BBM Σε iOS Και Android

bbm-01

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πολλούς ενδιαφερόμενους για τον χώρο των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων. Τελευταία περίπτωση είναι αυτή της BlackBerry, η οποία ανακοίνωσε σήμερα πως η δημοφιλής υπηρεσία BBM έρχεται αυτό το καλοκαίρι σε iOS και Android και θα διατίθεται δωρεάν.

Η πρώτη έκδοση της εφαρμογής θα έρθει υποστηρίζοντας μόνο την ανταλλαγή μηνυμάτων και τα groups. Αργότερα θα μπορείς να απολαμβάνεις και τα υπόλοιπα features του BBM, όπως είναι η πραγματοποίηση κλήσεων, η κοινή χρήση οθόνης και τα channels.

Πρόκειται για μια στροφή της BlackBerry, η οποία μέχρι σήμερα παρουσίαζε το BBM ως ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του να έχεις μια συσκευή που τρέχει το λειτουργικό της. Με την Google να ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη δική της πρόταση, το Babel, ο ανταγωνισμός στο χώρο αυτό αναμένεται να πάρει φωτιά. Αυτό βέβαια μόνο καλό μπορεί να είναι για τον τελικό χρήστη.

[via]

Σχολιάστε >
114 σχόλια
|
Κατηγορίες:

114 απαντήσεις στο “Η BlackBerry Φέρνει Το BBM Σε iOS Και Android”

  1. [...] λίγες ημέρες μάθαμε ότι η BlackBerry θα φέρει το ΒΒΜ (ΒlackBerry Messenger) στις πλατφόρμες των iOS και ..., μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται, γνωστοποιώντας μετά [...]

  2. [...] Διάβασε Επίσης: Η BlackBerry Φέρνει Το BBM Σε iOS Και Android [...]

  3. [...] BlackBerry όπως σας έχουμε ενημερώσει, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το BlackBerry Μessenger (BBM) για [...]