Ο Τελικός Νικητής Του Διαγωνισμού Doodle 4 Google

doodle-4-google-greece-01

Με την ελληνική έκδοση του διαγωνισμού Doodle 4 Google να έχει ολοκληρωθεί, ήρθε η ώρα σήμερα να γνωρίσουμε τον τελικό νικητή. Ο Αστέριος Ρέυνικ, ένα παιδί 10 ετών από το 2ο Δημοτικό Σχολείο του Λιτόχωρου δημιούργησε το doodle που κέρδισε κοινό και κριτές. Σήμερα, για 24 ώρες, η ζωγραφιά του θα φιλοξενείται στην κεντρική σελίδα της Google Ελλάδας.

Ο διαγωνισμός έχει διοργανωθεί στο παρελθόν σε αρκετές χώρες και φέτος ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα. Το θέμα του ήταν «Η Ελλάδα μου» και σε αυτόν συμμετείχαν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Ο νικητής κέρδισε ένα Chromebook, ένα Wacom tablet και μια μπλούζα με το doodle το οποίο σχεδίασε. Επιπλέον, η Google θα δώσει στο σχολείο του 30 Chromebooks, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα έτσι οι μαθητές να έχουν μεγαλύτερη επαφή με τον κόσμο της τεχνολογίας.

Οι παρακάτω εικόνες είναι τα doodles που δημιούργησαν οι υπόλοιποι 3 φιναλίστ. Στη σελίδα του διαγωνισμού μπορείς να δεις τις 60 καλύτερες συμμετοχές.

doodle-4-google-greece-02

Φιναλίστ 1η-3η Δημοτικού
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΕΛΑ, 2/θέσιο Πειραματικό Σχολείο Πατρών

doodle-4-google-greece-03

Φιναλίστ Γυμνασίου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΣ, Γυμνάσιο Κομποτιού Άρτας

doodle-4-google-greece-04

Φιναλίστ Λυκείου
ΕΛΕΖΙ ΓΚΕΡΑΛΝΤ, 1ο Γενικό Λυκείο Κομοτηνής

Σχολιάστε >
17 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.