Away Challenge #4 – Day #7: Γνώρισε καινούρια άτομα

Ξέρω, ξέρω, εδώ και μήνες έχεις κάνει έρευνα για το μέρος που θέλεις να πας διακοπές, πιθανόν στα κρυφά, χωρίς να έχεις απευθυνθεί στα υπόλοιπα μέλη της παρέας, με τη διάθεσή σου οδηγό για αυτή την επιλογή, καθώς κάθε χρονιά, κάθε καλοκαίρι έχει διαφορετικά «χρώματα» από το προηγούμενο.

Προσπαθείς να αποβάλλεις ότι σε χάλασε ψυχολογικά, ότι σε κούρασε σωματικά τη χρονιά που πέρασε, έχοντας ξεχάσει όλα τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό, οικονομικά, συναισθηματικά και είσαι έτοιμος για δράση. Λόγω βέβαια όλων των παραπάνω, οι προσδοκίες σου για αυτές τις διακοπές πνέουν με πολλά μποφόρ και η επιθυμία σου να γνωρίσεις νέο κόσμο είναι έντονη. Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος, όπου η κοινωνικότητά σου δε σε αφήνει να αδιαφορήσεις για τους ανθρώπους που θα επιδιώξεις να γνωρίσεις εκεί έξω, κάτι για το οποίο θα σε προτρέψει να κάνεις και το σημερινό Away Challenge.

Στην αντίπερα όχθη, οι διακοπές σου σχεδόν μόλις τελειώνουν και εσύ τα βάζεις άλλη μια φορά με τον εαυτό σου, που κιότεψες ακόμη μια φορά, δεν ανταποκρίθηκες στις προσδοκίες σου και «κρύφτηκες» πίσω από πρόσωπα και καταστάσεις. Το σημερινό tip του Away Challenge είναι ένα: κλείσε Facebook, Twitter, στην καλύτερη άσε το κινητό στο ξενοδοχείο, βγες έξω και φέρσου πιο «κοινωνικά» από όλα αυτά τα «social» networkings, ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξεις ένα διαφορετικό ρόλο για λίγες ημέρες. Το ζήτημα δεν είναι μόνο ερωτικό, καθώς διακοπές δε σημαίνει μόνο φλερτ με το αντίθετο φύλο, αλλά συναναστροφή με οποιονδήποτε μπορεί να βρίσκεται εκεί έξω. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να καταφέρεις να συνεννοηθείς με ανθρώπους που μόλις γνώρισες, έχοντας έναν κοινό παρονομαστή: διακοπές και καλή διάθεση.

Βγές έξω, γνώρισε καινούρια άτομα ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διακοπές με το ταίρι σου, άνοιξε τον κοινωνικό σου κύκλο και σύντομα θα ανακαλύψεις την ομορφιά που έχει η πραγματική επαφή με τους ανθρώπους, η οποία είναι αναντικατάστατη. Στη… «χειρότερη», πάρε και έναν λογαριασμό Facebook από το άτομο που ενδιαφέρεσαι, καθώς ο στόχος θα έχει προ πολλού επιτευχθεί!

 

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.