Mozilla Firefox 5 first build, μία από τα ίδια

Firefox 5 First Build

Ο πόλεμος των web browsers έχει φουντώσει για τα καλά. Η Google με την Mozilla προσπαθούν να μένουν μπροστά από τις εξελίξεις και γι αυτό έχουν μειώσει δραματικά τον χρόνο ζωής κάθε έκδοσης του browser τους. Σήμερα, έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Firefox 5 ενώ η beta έκδοση του αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 15 μέρες, στις 17 Μαΐου.

Τα πρώτα reviews αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ορατές διαφορές ανάμεσα στην πέμπτη και την τέταρτη έκδοση του Firefox. Η Mozilla δηλώνει πως έχουν γίνει μικρές βελτιώσεις στο Panorama, αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των tabs και στην υποστήριξη του CSS3. Ακόμα, ο Firefox 5 τα καταφέρνει καλύτερα στο HTML5test.com καθώς αποσπά 264 πόντους, 9 περισσότερους από τον Firefox 4. Για την ιστορία, ο Google Chrome 11 απέσπασε 293 πόντους σε σύνολο 400.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την νέα έκδοση του Firefox, δεν έχετε παρά να τον κατεβάσετε από τους επίσημους FTP servers της Mozilla. Ελπίζουμε πάντως, να αρχίσουν σταδιακά να ενσωματώνονται τα features που είχαν διαρρεύσει τον προηγούμενο μήνα για να επανέλθει δυναμικά ο Firefox 5 στο προσκήνιο..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.