Το iOS 4.3.3 έρχεται και θα σταματήσει να σας κατασκοπεύει

Apple iOS 4.3.3

Ακόμα και αν δεν είστε κάτοχος μίας "μαγικής" Apple συσκευής όπως το iPhone ή το iPad, το πιθανότερο είναι ότι έχετε ακούσει ότι το iPhone και το iPad καταγράφουν κάθε σημείο του πλανήτη στο οποίο έχετε βρεθεί. Το συγκεκριμένο θέμα έφτασε μέχρι και στα αυτιά των γερουσιαστών και αυτοί, με την σειρά τους, ζήτησαν εξηγήσεις από τον Steve Jobs και την εταιρία του.

Η Apple, κατανοώντας την αρνητική δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση, αποφάσισε να βγάλει το iOS 4.3.3 που θα διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το 4.3.3, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου, θα επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν το tracking software έτσι ώστε να μην αποθηκεύεται στο τηλέφωνο κάθε τοποθεσία στην οποία έχει βρεθεί.

Επιπλέον, θα διορθωθούν κι άλλα bugs ή προβλήματα που υπάρχουν στο OS της Apple και θα αυξηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας έκδοσης του iOS, είναι θέμα χρόνου να δούμε την beta έκδοση να διατίθεται στους developers της Apple. Το BoyGeniusReport πάντως, αναφέρει ότι έχει ήδη στην κατοχή του το software αν και οι συντάκτες δεν το έχουν δοκιμάσει σε κάποιο από τα δικά τους iPhone ή iPad..

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.