Ποιο smartphone θα επέλεγες; [Poll Results]

Κατά τη διάρκεια της φετινής εορταστικής περιόδου, πολλοί θα επισκεφτούν τα τμήματα των καταστημάτων όπου βρίσκονται τοποθετημένα τα smartphones. Η αλήθεια είναι πως, τουλάχιστον για όποιον θέλει το καλύτερο κινητό τηλέφωνο, η απόφαση και αυτή τη φορά θα είναι δύσκολη. Με την ανακοίνωση του iPhone 5 μέσα στον Σεπτέμβριο, η Apple στοχεύει να έχει ένα ακόμα τρίμηνο με ρεκόρ εσόδων. Τι θα κάνουν όμως οι καταναλωτές; Τους τελευταίους μήνες κυκλοφόρησαν κάποια smartphones που αναμετρώνται καλά με εκείνο της Apple. Για να δούμε ποιο θα επιλέγατε εσείς.

Ήταν αναμενόμενο το iPhone 5 να βρεθεί στις πρώτες θέσεις, αφού ακόμα κι αν απογοήτευσε αρκετούς, κάτι που μάλλον οφείλεται στις υψηλές προσδοκίες που μας έχει δημιουργήσει η Apple, είναι ένα από τα καλύτερα smartphones εκεί έξω. Έτσι το 35,33% από εσάς το έφερε στην πρώτη θέση. Αμέσως μετά και με μικρή διαφορά, συναντάμε το Galaxy S III, το οποίο συγκέντρωσε ποσοστό 30,67%.

Το Lumia 920 που τόσα έχει επενδύσει πάνω του η Nokia, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 13,33%, ένα ποσοστό που το φέρνει στην 3η θέση. Στις υπόλοιπες θέσεις βρίσκουμε τα One X και Optimus G των HTC και LG αντίστοιχα τα οποία συγκέντρωσαν το καθένα το 5,33% των ψήφων. Τέλος, ένα 10% από εσάς δήλωσε πως θα ήθελε smartphones όπως το Xperia S, το Xperia V και το One S.

Για τις επόμενες εβδομάδες θα παραμείνουμε στις ηλεκτρονικές συσκευές, αφού θα μπορείτε να ψηφίζετε ποιο από τα "mini" tablets που κυκλοφορούν θα επιλέγατε. iPad mini vs Nexus 7 vs Kindle Fire HD λοιπόν.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.