LG Optimus G: το νέο "flagship" είναι εδώ

Οι Κορεάτες φαίνεται ότι έχουν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα των smartphones, αν κρίνουμε από τη συσκευή που παρουσίασαν αυτές τις ημέρες. Μιλώντας για Κορεάτες, αυτή τη φορά εννοούμε την LG, η οποία παρουσίασε επίσημα τη νέα της flagship συσκευή, το Optimus G.

To Optimus G, είναι η ισχυρότερη συσκευή που έχει παρουσιάσει η LG μέχρι σήμερα. Σημειώστε: επεξεργαστής quad-core 1,5 GHz Snapdragon S4, οθόνη True HD-IPS 4,7 ιντσών WXGA ανάλυσης 1280x768 pixels, 2 GB RAM, κάμερα 13 megapixel,  Bluetooth 4.0, aGPS, DLNA και φυσικά NFC. Όμως, επειδή το hardware δεν είναι πανάκεια, η LG φέρνει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά UX πάνω στο λειτουργικό σύστημα του Android, και υπόσχεται μια εμπειρία για τον χρήστη δίχως όρια. Τί θέλει να μας πει όμως με το σλόγκαν "Living Without Boundaries"; Καταρχήν η LG, προχωρά ένα βήμα παραπέρα το multitasking, προσφέροντας κάτι που ονομάζεται "cross-tasking", δηλαδή η ικανότητα της συσκευής να εκτελεί ταυτόχρονα, περίπλοκες εργασίες. Πάμε να δούμε τί ακριβώς προσφέρει το cross-tasking:

QSlide Mε τη λειτουργία αυτή, εμφανίζονται δύο διαφορετικές οθόνες, στην ίδια οθόνη, με τον χρήστη να έχει τη δυνατότητα να εκτελεί δύο διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα, όπως το να στέλνει ένα SMS και συγχρόνως να ψάχνει στο ιντερνετ ή να βλέπει ένα βίντεο.

Live Zooming Δυνατότητα ζουμ έως και πέντε φορές, τη στιγμή που το βίντεο αναπαράγεται.

Dual Screen Dual Play Όχι μόνο υπάρχει ασύρματη απεικόνιση μεταξύ του Optimus G και της τηλεόρασης, αλλά συγχρόνως υπάρχει δυνατότητα να απεικονίζεται άλλη εφαρμογή στην τηλεόραση, από αυτή που χρησιμοποιεί ο χρήστης στο κινητό.

QuickMemo Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στον κάτοχο να ζωγραφίσει, να γράψει ή να δημιουργήσει ένα σημείωμα με το δάχτυλο και συγχρόνως να το μοιραστεί με τους φίλους. Επίσης, αν ο χρήστης σχηματίσει έναν αριθμό, μπορεί να τον καλέσει απευθείας από το QuickMemo.

Screen Zooming Eπιτρέπει μεγέθυνση και σμίκρυνση σε μηνύματα, email, φωτογραφίες και την αναπαραγωγή μουσικής, αλλάζοντας εάν το επιθυμεί το μέγεθος της γραμματοσειράς και τη διάταξη της οθόνης.

Application Link Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή, όπου κατά το κλείσιμο του ξυπνητηριού το πρωί, μια σειρά από applications όπως email, ημερολόγιο, καιρός κτλ, εμφανίζονται απευθείας στην home screen, κερδίζοντας χρόνο και δίνοντας με μια ματιά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης όταν ξυπνάει.

Icon Personalizer Mε τη λειτουργία αυτή ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει τα εικονίδια ως προς το μέγεθος και να προσθέτει εικόνες, ώστε οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά να είναι εύκολα προσβάσιμες.

 

LG Optimus G - Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Δίκτυα: 2G Network  GSM 850/900/1800 /1900, 3G Network HSDPA, LTE
  • Λειτουργικό σύστημα: Αndroid 4.04 Ice Cream Sandwich (αναμένεται αναβάθμιση σε 4.1 Jelly Bean)
  • Διαστάσεις: 131.9x68.9x8.5 mm, Βάρος: 145 g
  • Οθόνη: 4.7 ίντσες, True HD-IPS + LCD capacitive, 1280×768 pixels, 318 ppi, 16 εκ. χρώματα
  • Επεξεργαστής: Quad-core 1.5GHz
  • Μνήμη: 2 GB (εσωτερική), ενσωματωμένη μνήμη έως 32 GB
  • Κάμερα: 13 MP (8 ΜP σε κάποιες αγορές), 1920x1080,  autofocus, LED flash,  δυνατότητα καταγραφής video 1080p@30fps. Δεύτερη κάμερα: 1,3 megapixel
  • Ειδικά χαρακτηριστικά: NFC, Wi-Fi, GPS, DLNA
  • Δεδομένα: HSDPA, HSUPA, LTE
  • Μπαταρία: 2.100 mAh, Χρόνος αναμονής: 335 ώρες, Χρόνος ομιλίας: 15 ώρες
  • Χρώματα: Μαύρο

 

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.