Αν το Zappar δε σε κάνει να γελάσεις τότε χάσαμε.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία γιατί είναι χρήσιμη στην καθημερινότητά μας: στην εργασία μας, τις προσωπικές μας σχέσεις, τη δικτύωση, τη γνώση, την οργάνωση κ.ο.κ. Τη χρησιμοποιούμε όμως και για διασκέδαση. Και όταν λέμε διασκέδαση, εννοούμε πάντα το Zappar app.

Οι δημιουργοί του Zappar βάλθηκαν να κάνουν τον κόσμο, που δυστυχώς έχει απορροφηθεί στην καθημερινότητά του, χαρούμενο. Έφτιαξαν μια σειρά από ρούχα επενδυμένα με τεχνολογία Augmented Reality και ένα application. Η χρήση των δύο εύκολα-μαγικά και απλά "Σου φτιάχνει τη Μέρα!". Δαίμονες, τέρατα, κουνέλια, νεράϊδες, κοτόπουλα και διάφορα αντικείμενα αρχίζουν να εμφανίζονται όταν χρησιμοποιείς το application, δημιουργώντας έτσι μια επαυξημένη, πραγματικά διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Το καλύτερο είναι πως εκτός από την οπτική εικόνα μπορεί με τους AR χαρακτήρες να αλληλεπιδράς π.χ. να παίξεις ένα μουσικό όργανο ή να βγάλεις φωτογραφίες. Έχω δει μερικά video και έχω εντυπωσιαστεί. Μπορείτε να δείτε ένα πιο κάτω:

Πραγματικά όταν είμαι στις "ανάποδές μου" χρειάζομαι κάτι να με κάνει να χαμογελάσω και να ξεχαστώ. Πιστεύω όλοι το χρειαζόμαστε. Αυτό το κάτι συνήθως είναι ένα αστείο ή μια ιστορία από φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Μπορεί όμως να είναι και κάτι πραγματικά tech. Δυστυχώς τα Zapparel ρούχα δεν αποστέλλονται ακόμα σε όλες τις χώρες. Ακόμα και αν δεν υπήρχε το Zappar δεν ξέρω και δε νομίζω να υπάρχει κάτι ανάλογο στη χώρα μας.

Μόλις πάρω μυρωδιά την άφιξη των ρούχων σε Ελλάδα θα τα προτιμήσω, έστω για πλάκα και σίγουρα θα επανέλθω με ένα νέο post.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.