The Sims Social: Περισσότεροι από 4,6 εκατ. χρήστες μέσα σε 2 βδομάδες

Όταν το The Sims Social έκανε την εμφάνιση του στο Facebook πριν από 2 βδομάδες, ήμασταν σίγουροι πως θα τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Μέσα σε αυτό το διάστημα το παιχνίδι έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετούς από τους φίλους μου στο δίκτυο, οι οποίοι παίζουν καθημερινά σε αυτό. Το φαινόμενο φαίνεται πως είναι γενικό, αφού, σύμφωνα με τις μετρήσεις της AppData, οι χρήστες που συνδέονται κάθε μέρα στο The Sims Social ξεπερνούν τα 4,6 εκατομμύρια.

Το The Sims Social βγήκε από την κατάσταση “beta” μόλις την περασμένη Πέμπτη, όμως ήδη έχει καταφέρει να μπει μέσα στο top 10 των παιχνιδιών του Facebook, καταλαμβάνοντας την 6η θέση ανάμεσα σε αυτά, μετά τα CityVille, FarmVille, Empires & Allies, Texas Hold ‘Em και Pioneer Trail της Zynga. Αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, το The Sims Social αναμένεται να ξεπεράσει το CityVille των 14 εκατ. χρηστών καθημερινά στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Όπως είδαμε στο mini-review όταν πρωτοβγήκε, το The Sims Social αποτελεί μία πιο απλή έκδοση από αυτήν που κυκλοφορεί για τους υπολογιστές, με σαφώς λιγότερα χαρακτηριστικά αλλά με την ύπαρξη του social στοιχείου. Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

[via] [image]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.