Facebook: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του φετινού f8

Το Facebook ανακοίνωσε τελικά την ημερομηνία για το ετήσιο f8 developer conference, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου. Το f8 απευθύνεται σε προγραμματιστές, νέους επιχειρηματίες και γενικότερα καινοτόμους ανθρώπους που καθορίζουν τα websites του μέλλοντος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ανέβασε στο blog του, εκεί θα γνωρίσουμε ένα νέο σύνολο από social εφαρμογές, καθώς και μεθόδους για τη δημιουργία εφαρμογών με social στοιχεία.

Στο περυσινό συνέδριο το Facebook ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, το Open Graph και το Instant Personalization. Το τελευταίο, παρόλο που αύξησε την παρουσία του Facebook στο web, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις σχετικά με την ασφάλεια του προσωπικού απορρήτου, αφού επέτρεπε σε διάφορα websites να εμφανίζουν από την στιγμή που τα ανοίγαμε πληροφορίες για τους φίλους μας, όπως για παράδειγμα ποια άρθρα έχουν κάνει like.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής του φετινού f8 καθυστέρησε γιατί, σύμφωνα με το AllThingsD, οι υπεύθυνοι περίμεναν να ολοκληρωθούν τα προϊόντα που θέλουν να παρουσιάσουν. Μία από τις αλλαγές που ίσως κάνουν την εμφάνιση τους, είναι ένα νέο activity stream που έχει εμφανιστεί κάποιες φορές σε συγκεκριμένους λογαριασμούς.

Τι πιστεύετε πως θα μας ανακοινώσει φέτος το Facebook;

[via] [via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.