Away Weekly Flashack 22/2-28/2/2010

Αυτή την εβδομάδα δημοσιεύσαμε την ανταπόκριση μας από την τελετής απονομής των Best Post Awards 09, όπου το Away.gr εκτός αυτού διακρίθηκε στην κατηγορία της Τεχνολογίας, έχοντας τέσσερις υποψηφιότητες οι οποίες βρέθηκαν σε πολύ υψηλές θέσεις. Επίσης δημοσιεύσαμε και την συνέντευξη του Δημήτρη Τσίγκου για το νέο του Angel Investment Fund και το δεύτερο μέρος στις εξελίξεις από το World Mobile Congress 2010 στην Βαρκελώνη. Ας δούμε τώρα τις υπόλοιπες σημαντικές τεχνολογικές ειδήσεις της εβδομάδας, που μας πέρασε.

Καταρχήν έχουμε το Motorola Devour, το νέο Android κινητό, το πρώτο CULV notebook από την ViewSonic και τις φήμες ότι η MSI θα παρουσιάσει το πρώτο HD 3D all-in-one pc! Η Microsoft τώρα συνεργάζεται με την Amazon, προειδοποιεί για κακόβουλο "antivirus" και διοργάνωσε το Microsoft Innovation Day 2010 στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή που η Apple θέτει περιορισμούς στις ερωτικού περιεχομένου εφαρμογές και της κόστισε 1 δισεκατομμύριο δολάρια η δημιουργία του δικού της Α4 chip.

Άλλη μια συνεργασία είναι κι εκείνη της Yahoo με το Twitter, ενώ στον χώρο των επνδύσεων η Driin Ventures προχώρησε σε άλλες δύο επενδύσεις στο Skroutz και στο EventNow.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.