Microsoft Innovation Day 2010 γιατί η καινοτομία έχει θέση στην Ελλάδα

Μένοντας πιστή στο ετήσιο ραντεβού της καινοτομία και των ιδεών η Microsoft Hellas διοργανώνει και φέτος το Innovation Day, αύριο, Τρίτη 23/2 στο Κέντρο Καινοτομίας της εταιρίας στην Αθήνα. Το σχετικό ΔΤ αναφέρει:

"Έχοντας ισχυρή πίστη τόσο στο ελληνικό ταλέντο, όσο και στη δυνατότητα άνθησης καινοτόμων ιδεών εντός της ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιούμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την «Ημέρα Καινοτομίας». Στην εκδήλωση θα υπάρξει συζήτηση σχετικά με το θέμα της καινοτομίας στην εκπαίδευση στην οποία θα συμμετέχουν πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματικοί φορείς. Παράλληλα, θα λειτουργεί εκθεσιακός χώρος στον οποίο η Microsoft Ελλάς και οι συνεργάτες της θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν μία σειρά από καινοτόμες εφαρμογές και δράσεις."

Εγώ με τη σειρά μου θα προσθέσω πως η agenda των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικές προσωπικότητες τόσο από τη πολιτική, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, όσο και από τη Τεχνολογία, με πρώτο παράδειγμα τον Patrick Malone, CTO της Microsoft Hellas. Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη μου προκάλεσε η παρουσία του Νικήτα Καστή, Διευθυντή του Ιδρύματος Λαμπράκη, ο οποίος ήταν ομιλητής στο TEDxAthens 2009. Η ομιλία του μάλιστα στο TEDxAthens είναι διαθέσιμη εδώ. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εκδήλωση.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.