Η ViewSonic παρουσίασε το πρώτο της CULV notebook

Μόλις χθες, η View Sonic ανακοίνωσε το πρώτο της notebook με επεξεργαστή ULV. Το VNB131 ViewBook Pro διαθέτει μία οθόνη LED-backlit 13,1 ιντσών με ανάλυση 1280x800, ενώ για επεξεργαστή έχει τον Intel Core 2 Duo ULV SU7300 που τρέχει στα 1,3GHz και για chipset το GS45. Ακόμη διαθέτει 2GB DDR2 RAM, έναν σκληρό δίσκο χωρητικότητας 320GB και περασμένα Windows 7.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η αλουμινένια βάση του έχει πάχος μόλις μία ίντσα και η ViewSonic βρήκε χώρο για να ενσωματώσει και ένα DVD burner. Επίσης εντυπωσιακή είναι η διάρκεια ζωής της six-cell μπαταρίας που το συνοδεύει, καθώς διαρκεί μέχρι και 8 ώρες. Μάλιστα ο συγκεκριμένο χρόνος μπορεί να παραταθεί επιπλέον 4 ώρες, προσαρμόζοντας στη θέση του DVD burner, μία three-cell μπαταρία. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν η μπαταρία συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, ή αν πρέπει να γίνει ξεχωριστή παραγγελία.

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου notebook είναι η θύρα Ethernet, ασύρματη δικτύωση 802.11g/b/n, Bluetooth v2.0+EDR, μία θύρα VGA και μία HDMI-out, δύο θύρες USB 2.0 και έναν seven-in-one card reader. Το σύστημα ακόμα διαθέτει δύο μονά ηχεία, ένα multitouch trackpad και ζυγίζει περίπου 1.64kg. Τέλος η τιμή του VNB131 ViewBook Pro βρίσκεται στα $949 και η ViewSonic σκέφτεται να λανσάρει στην αγορά και άλλα ULV laptops μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.