Best Post Awards 09: To www.away.gr ήταν εκεί για την βράβευση (και κέρδισε!!)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 09/02/2010 στον πολυχώρο Nixon στο Κεραμεικό η βραδιά απονομής των βραβείων BestPostAwards 2009 με την χορηγία της LG Hellas. Το www.away.gr συμμετείχε στον διαγωνισμός στην κατηγορία "Τεχνολογία" με συνολικά 4 άρθρα:  "Απλές συμβουλές για ένα καλό blog" από τον Ανέστη Χατζηδιάκο"Virus-Trojan Horse-Worms-Spyware… είναι το ίδιο πράγμα;" από τον Ανάργυρο Χαλιώτη, "Το Ίντερνετ ως ρεαλιστικό στιγμιότυπο της κοινωνίας" και "[Review] LG W2486L: Με δυνατό design και μοναδική λεπτότητα" από τον υποφαινόμενο.

Με την ενεργή συμμετοχή των χρηστών το άρθρο "Virus-Trojan Horse-Worms-Spyware… είναι το ίδιο πράγμα;" κέρδισε το δεύτερο (!!) βραβείο στην κατηγορία "Τεχνολογία" αποσπώντας συνολικά 88 ψήφους. Παράλληλα το post-review για την οθόνη LG W2486L κατάφερε να εισέλθει στα 5 επικρατέστερα posts. Όλη η συγγραφική ομάδα του Away.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν απέναντι στα άρθρα μας καθώς επίσης και την διοργανώτρια εταιρεία LG Hellas. Η συγκεκριμένη βράβευση έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς καθώς τόσο η ενότητα της τεχνολογίας ήταν η κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές, ενώ κανένα site άμεσα ανταγωνιστικό με το Away δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο βραβείο. Ευελπιστούμε και ελπίζουμε σύντομα η συγκεκριμένη διοργάνωση να μετατραπεί σε ένα ετήσιο θεσμό που θα μπορεί να αγκαλιάσει όλα τα ελληνικά  blogs. Εμείς στηρίζουμε και θα στηρίξουμε κάθε παρόμοια ενέργεια που σκοπό έχει να αναδείξει την ποιοτική πλευρά της πλούσιας ελληνικής blogοσφαιρας.

Η βράβευση του Away.gr αποτελεί εκτός από στοιχείο ικανοποίησης και αφορμή για περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση της καθημερινής τεχνολογικής ενημέρωσης.

Σχετικά με το δώρο που σας είχαμε υποσχεθεί...

Όπως πιθανώς θα θυμάστε, σας είχαμε υποσχεθεί πως σε περίπτωση που κερδίζαμε το πρώτο βραβείο θα δίναμε το δώρο του νικητή (μια οθόνη LG W2486L) με κλήρωση σε κάποιο/α από εσάς, μέσα από το Away. Δυστυχώς η δεύτερη θέση που καταλάβαμε δεν είχε σαν δώρο μαζί με το βραβείο την οθόνη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να τηρήσουμε την υπόσχεση μας απέναντι σας. Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε, με τον τρόπο μας, για την μεγάλη υποστήριξη που μας δείξατε, αποφασίσαμε να δώσουμε ένα iPod Touch 32GB (αξίας 299 Ευρώ) μέσα από ένα διαγωνισμό που θα ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα διαρκέσει μέχρι περίπου τα μέσα Μαρτίου. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, γιατί την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει ο διαγωνισμός!!

Στοιχεία διαγωνισμού Best Post Awards 09

Στην ανοικτή ψηφοφορία που διήρκεσε 2 μήνες συμμετείχαν 295 post σε 5 κατηγορίες: Περιβάλλον (45 posts), Τεχνολογία (127 posts), Ταξίδια (38 posts), Μηχανοκίνητο (20 posts), Πολιτισμός (65 posts). H ανάδειξη των νικητών για έγινε με την συμμετοχή  4.000 εγγεγραμμένων χρηστών που είχαν την δυνατότητα να ψηφίσουν μέχρι 3 άρθρα από κάθε κατηγορία.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Best Post Awards 09: To www.away.gr ήταν εκεί για την βράβευση (και κέρδισε!!)”

  1. Ο/Η nethall.gr λέει:

    Συγχαρητήρια παιδιά :)

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    Ευχαριστούμε πολύ!! :))