Το gamato.info είναι ακόμα down, τελικά έκλεισε;

GamatoInfo-1

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Ανάργυρος έγραφε πως οι διαχειριστές του greek-fun.com ήταν πλέον στα χέρια της αστυνομίας, και πως το site φυσιολογικά ολοκλήρωνε τη διαδικτυακή του πορεία με άδοξο τρόπο και αρκετές μηνύσεις στη πλάτη του. Τις ίδιες ημέρες ωστόσο ακόμα ένα πολύ γνωστό site με παράνομα downloads αποχωρούσε, προσωρινά όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, από τα ιντερνετικά δρώμενα με σκοπό την αναβάθμιση, όπως τουλάχιστον είχε διευκρινιστεί αρχικά. Ο λόγος για το gamato.info, το οποίο εδώ και πάνω από είκοσι ημέρες παραμένει ανενεργό, δίχως ουσιαστικά κανείς να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει και πάνω από όλα, πότε η σελίδα θα ανέβει και πάλι. Όπως ανέφερε πριν λίγες ημέρες το troktiko, υπήρχε η φήμη πως το site θα ανέβαινε και πάλι online τη περασμένη Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, κάτι το οποίο όμως δεν επαληθεύτηκε ούτε αυτή τη φορά.

Όπως είναι φυσικό δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το gamato.info έκλεισε "προληπτικά" μετά το κλείσιμο του greek-fun.com καθώς οι διαχειριστές του θορυβήθηκαν με τις εξελίξεις και υπέθεσαν πως η σελίδα τους είναι η επόμενη στη λίστα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε περίπτωση που γνωρίζεται κάτι σχετικά με το θέμα, μπορείτε να το μοιραστείτε μαζί μας αφήνοντας ένα comment ακριβώς από κάτω, είτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση editors@www.away.gr

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Το gamato.info είναι ακόμα down, τελικά έκλεισε;”

  1. Ο/Η fliperman λέει:

    diskolo na sou pei kanis den milai kani apo tote pou eklise to gamato ego ksero kapia nea ala den einai kai sigouro ala den ta mirazome gt den ksero ti pezi mpori na blepoun poli .....

  2. Ο/Η acifrut λέει:

    yelloow! as perimenoume to official update gia to gamato tote... oso gia to greek-fun na dir8wsw oti pote den egine syllipsh olwn twn administrators, mono tou Lionheart mias kai enoiw8e toso asfalhs me links tou forum sto fb tou, opws grafete kai sto original post +via linx...Kai gia opoion endiaferetai, o en logw M.Z. "Lionheart" einai pleon eleu8eros kai pali xwris idietaira problhmata....as far as i knowz:)

  3. Ο/Η ntarkos λέει:

    Καλησπέρα!!
    εγώ είχα μπει στο chat του gamato.info στο IRC προχτές και εκεί υπήρχε μια ανακοίνωση που έλεγε ότι θα ξανά ανοίξει το πρώτο τρίμηνο του 2010.

  4. Ο/Η George Argyrakis λέει:

    Σε ανάλογες περιπτώσεις γίνεται μεταφορά του server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα, σε κάποια χώρα του εξωτερικού όπου η νομοθεσία είναι διαφορετική από την Ελλάδα.

    Τα site παρόμοιου περιεχομένου που είναι ακόμα onair φιλοξενούνται σε servers άλλων χωρών.

  5. Ο/Η marios1203 λέει:

    to gamato.info paidia 8a einai pali on lain stis 10/2/10 mporei kai poio nwris.
    Ayto mou eipe o tstatali1 sto facebook otan tou estila mhnuma.