Η καταστροφή της Αϊτής τώρα στο Google Earth

geo

Όλοι μας γνωρίζουμε για τον μεγάλο σεισμό που προκάλεσε σχεδόν την ολοκληρωτική καταστροφή της Αϊτής. Έχουμε δει φωτογραφίες, βίντεο των σεισμόπληκτων περιοχών και έχουμε ακούσει από τα Μ.Μ.Ε ιστορίες ανθρώπων που επέζησαν. Ο καλύτερος τρόπος όμως για να κατανοήσουμε το μέγεθος αυτής της καταστροφής θα ήταν δορυφορικές λήψεις φωτογραφιών αυτών των περιοχών. Η Google λοιπόν σε συνεργασία με την GeoEye μας προσφέρουν εικόνες από τις σεισμόπληκτες περιοχές μέσω του Google Earth.

Σε αυτή την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα για την καταστροφή στην Αϊτή, μπορούμε να βρούμε και δύο widgets για δωρεές σε Unicef και CARE αντίστοιχα, ενώ ακριβώς κάτω από αυτές υπάρχουν αριθμοί για δωρεές μέσω αποστολή SMS. Αξίζει πιστεύω να πούμε ένα μπράβο στην Google για αυτή την κίνηση. Είναι καλό πράγμα να γνωρίζουμε ότι το Google Earth δεν μας βοηθάει απλώς να βρούμε τον δρόμο μας για την επόμενη καφετέρια... δεν νομίζετε;

Αν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς, επισκεφθείτε την σελίδα και κάντε μια δωρεά μέσω των Widgets ή SMS. Επίσης αν γνωρίζετε τηλεφωνικούς αριθμούς στην Ελλάδα μπορείτε να τους μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια και εμείς θα τους προσθέσουμε στο άρθρο.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.