Το Twitter συζητάει την αγορά του TweetDeck

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τη χρήση του από όσους χρησιμοποιούν κάποιον client, το Twitter θέλει να αγοράσει έναν από τους πιο γνωστούς Twitter clients που υπάρχουν, το TweetDeck. Η αξία της συναλλαγής μπορεί να φτάσει ακόμα και τα $50 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, τις τελευταίες μέρες το Twitter προσλαμβάνει υπαλλήλους στην ευρύτερη περιοχή όπου εδρέυει και η ομάδα που αναπτύσσει και διαχειρίζεται το TweetDeck. Αυτή η κινητικότητα επιβεβαιώνει τις συζητήσεις εξαγοράς του TweetDeck. Όπως και να 'χει, το παρελθόν έχει δείξει πως Twitter και TweetDeck διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους, έπειτα και από μία συμφωνία για προβολή των promoted tweets στο δεύτερο. Από το TweetDeck δεν έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την συμφωνία των $50.000.000, ενώ το Twitter από τη μεριά του απάντησε με το παρακάτω tweet:

Αν τελικά η συμφωνία προχωρήσει, πέρα από τον Desktop client, το Twitter θα αποκτήσει πρόσβαση και σε applications για Android, iOS και Chrome. Έτσι, με μία κίνηση, το Twitter θα μπορεί να χρησιμοποιήσει εφαρμογές σχεδόν για κάθε είδους μέσο το οποίο μπορεί να συνδεθεί στην δημοφιλή υπηρεσία. Όταν στο παρελθόν το Twitter είχε εξαγοράσει το Tweetie, το μετέτρεψε στον επίσημο client για iPhone/iPod Touch. Λέτε με αυτή την αγορά τώρα, να έχουμε τον πρώτο επίσημο client για desktop;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.