Η Apple Ανακοινώνει Μια Εκδήλωση Για Τις 22 Οκτωβρίου

apple-logo-01

Όπως ακριβώς το περιμέναμε, σήμερα το βράδυ η Apple επιβεβαίωσε την εκδήλωση του Οκτωβρίου. Αυτή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, μέσα από το Yerba Buena Center of Arts, ένα χώρο που η εταιρεία έχει επιλέξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Μέσα από αυτή περιμένουμε να γνωρίσουμε τα νέα iPad και iPad mini και τα ανανεωμένα MacBook Pro με Haswell επεξεργαστές. Όσον αφορά το λογισμικό, θα μάθουμε τα τελικά χαρακτηριστικά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του OS X 10.9 Mavericks. Τέλος, τον περασμένο Ιούνιο η εταιρεία μας υποσχέθηκε περισσότερες λεπτομέρειες για το Mac Pro πριν το τέλος του έτους, οπότε λογικά στις 22 Οκτωβρίου θα μάθουμε περισσότερα και για αυτό.

Αν όλα πάνε όπως τα περιμένουμε, η εκδήλωση θα κινηθεί κυρίως γύρω από τα tablets της Apple. Όπως έχουμε δει σε διάφορα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, το iPad θα περιλαμβάνει μικρότερο περιθώριο στα πλάγια της συσκευής (όπως το περυσινό iPad mini) και πιθανώς τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Το iPad mini από την άλλη μεριά, θα έρθει με οθόνη επιπέδου Retina, ένα χαρακτηριστικό που οι καταναλωτές ήθελαν να δουν από την πρώτη γενιά της συσκευής.

Θυμήσου:
Στις 25 Οκτωβρίου Τα iPhone 5S Και iPhone 5C Στην Ελλάδα
Για Ποιο Λόγο Το iPhone 5C Κοστίζει $549;
Το Βίντεο Της Παρουσίασης Των iPhone 5S Και iPhone 5C

 

apple-october-invite-01

[via] [image via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.