Στις 25 Οκτωβρίου Τα iPhone 5S Και iPhone 5C Στην Ελλάδα

iphone-5s-01

Περίπου ένα μήνα μετά την κυκλοφορία τους στην αγορά της Αμερικής, η Apple συμπεριέλαβε την Ελλάδα ανάμεσα στις 35 χώρες που θα λανσαριστούν τα iPhone 5S και iPhone 5C στις 25 Οκτωβρίου.

Στη χώρα μας οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν αρχικά από την Cosmote και τη Vodafone, όπως διαβάζουμε στα αντίστοιχα δελτία τύπου που εξέδωσαν οι δύο εταιρείες. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιο από τα δύο, θα μπορέσουν να συμπληρώσουν τις φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα εμφανιστούν στις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών μέσα στις επόμενες ημέρες μπορούν να συμπληρώσουν τις αντίστοιχες φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Cosmote ή/και Vodafone.

Μένει ακόμα να επιβεβαιωθούν οι τιμές των συσκευών. Αναμένουμε πως το iPhone 5S θα ξεκινάει από τα 739€ για την έκδοση των 16 GB, όπως δηλαδή έγινε και με το iPhone 5 την προηγούμενη χρονιά. Αντίθετα, όποιος θέλει να αποκτήσει το iPhone 5C θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον 629€.

Δες επίσηςΠιθανό Apple Event Με Κεντρικό Προϊόν Το iPad Στις 22 Οκτωβρίου 

[via, via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Στις 25 Οκτωβρίου Τα iPhone 5S Και iPhone 5C Στην Ελλάδα”

  1. Ο/Η Nymeria λέει:

    ε, για το 5s δεν ξέρω αλλά το 5c έχει κυκλοφορήσει πολύ πιο πριν από τις 25 Οκτωβρίου... το έχω ήδη, αγορασμένο από ελληνικό e-shop.

    • Ο/Η Charis Tasioulis λέει:

      Κάποια e-shops θα αγόρασαν ένα μικρό αριθμό συσκευών από άλλα καταστήματα στο εξωτερικό και θα τις έφεραν στη χώρα μας για μεταπώληση.
      Η επίσημη κυκλοφορία και των δύο smartphones στην Ελλάδα γίνεται σήμερα.