Το iPhone 5C Είναι Πλέον Επίσημο

iphone-5c-01

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις άρχισε η σημερινή εκδήλωση της Apple. Ο Phil Schiller μας παρουσίασε από τη σκηνή το iPhone 5C, το φθηνότερο smartphone της εταιρείας που όλοι περιμέναμε.

Το πίσω μέρος του αποτελείται από κάποιου είδους πλαστικό και έρχεται σε διάφορα χρώματα. Το iPhone 5C θα κυκλοφορήσει σε πράσινο, λευκό, γαλάζιο, ροζ και κίτρινο. Η Apple έχει δημιουργήσει και δύο θήκες που αφήνουν μια μαλακή, λαστιχένια αίσθηση στο χέρι.

Η οθόνη του παραμένει η ίδια με το προηγούμενο μοντέλο, με διαγώνιο 4 ιντσών. Περιλαμβάνει τον A6, δηλαδή τον ίδιο επεξεργαστή που φοράει και το iPhone 5. Από την ίδια συσκευή η Apple δανείστηκε και την κάμερα που έχει προσθέσει στο iPhone 5C. Στην ουσία, πέρα από μια μικρή αύξηση στη διάρκεια της μπαταρίας, είναι σαν να παίρνεις ένα φθηνότερο iPhone 5 σε διαφορετικό υλικό και χρώμα.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας βλέπουμε πως η ξεκλείδωτη συσκευή θα κοστίζει $549 στην έκδοση των 16 GB και $649 σε εκείνη των 32 GB. Πρόκειται για μια τιμή που είναι μεγαλύτερη από όλες όσες ακούγαμε τους προηγούμενους μήνες.

Το iPhone 5C θα κυκλοφορήσει σε 9 χώρες στις 20 Σεπτεμβρίου (η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές) και σε 100 ακόμα χώρες μέχρι το τέλος του χρόνου.

Δες επίσης:
Η Apple Παρουσιάζει Το iPhone 5S
Το iOS 7 Θα Είναι Διαθέσιμο Από Τις 18 Σεπτεμβρίου

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Το iPhone 5C Είναι Πλέον Επίσημο”

  1. […] Το iPhone 5C Είναι Πλέον Επίσημο […]

  2. […] στα ράφια των καταστημάτων των νέων iPhone 5S &  iPhone 5C, ένα γεγονός που κάθε χρόνο έχει ως αποτέλεσμα να […]

  3. […] χρονιά. Αντίθετα, όποιος θέλει να αποκτήσει το iPhone 5C θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον […]

  4. […] το Σεπτέμβριο που μας πέρασε γνωρίσαμε τα iPhone 5S και iPhone 5C. Αυτές οι δύο συσκευές κυκλοφόρησαν μόλις 10 ημέρες […]