H Samsung Ακόμα Ψάχνει Γιατί Σχηματίζονται Ουρές Για Τα Νέα iPhone

playmobil_apple_store_line_pack

Πριν λίγες ημέρες έγινε το λανσάρισμα στα ράφια των καταστημάτων των νέων iPhone 5S &  iPhone 5C, ένα γεγονός που κάθε χρόνο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές ανθρώπων γύρω από τα καταστήματα της Apple. Έτσι και φέτος, η εικόνα που επικράτησε έξω από αυτά σε Νέα Υόρκη, Σίδνεϊ, Παρίσι, Λονδίνο και Μόναχο, ήταν σχηματισμένες ουρές ανθρώπων που περίμεναν ώρες ή ακόμα και ημέρες, προκειμένου να αποκτήσουν τα νέα iPhones.

H Samsung κατασκοπεύει έξω από το Apple Store της Νέας Υόρκης

H Samsung βρέθηκε στη Νέα Υόρκη με σκοπό να παρακολουθήσει το φαινόμενο αυτό και να καταγράψει τις αντιδράσεις των καταναλωτών γύρω από τα νέα iPhones. Όχι, αυτή τη φορά δε μίλησε με κανέναν άνθρωπο που περίμενε υπομονετικά στην ουρά, δε μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια, δεν μπήκε στον κόπο να διαφημίσει το Galaxy S4 έξω από το Apple Store της Nέας Υόρκης, αλλά αντίθετα προτίμησε να έχει μια πολύ διακριτική παρουσία.

Αυτή τη φορά οι Κορεάτες ρωτούσαν τους δημοσιογράφους σχετικά με το αν οι ουρές είναι μικρότερες ή μεγαλύτερες, αν το κοινό είναι λιγότερο ή περισσότερο ενθουσιασμένο σε σχέση με πέρυσι. Κατά την παρουσίαση του Galaxy S4 τον περασμένο Μάρτιο, μολονότι παρευρέθηκαν χιλιάδες ανθρώπων για να παρακολουθήσουν το Unpacked event, στην πορεία ποτέ δε σχηματίστηκε ουρά για την απόκτηση του νέου smartphone. Εδώ είναι που η Samsung συνεχίζει να ψάχνει το "γιατί" σε αυτό το φαινόμενο.

Αυτή τη στιγμή οι Apple και Samsung είναι ίσως οι μόνες εταιρείες που βγάζουν πολλά χρήματα από τα smartphones, καθώς μαζί καλύπτουν πάνω από το 40% της παγκόσμιας αγοράς. Η Κορεάτικη εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίσει το προφίλ της με ενδιαφέρουσες διαφημίσεις που δημιουργούν buzz γύρω από το όνομά της. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα το φαινόμενο Apple εξακολουθεί να την απασχολεί ιδιαίτερα.

Δες επίσης Όλη Την Εκδήλωση Της Apple Online



[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.