Πιθανό Apple Event Με Κεντρικό Προϊόν Το iPad Στις 22 Οκτωβρίου

apple-01

Λίγες βδομάδες μετά την παρουσίαση των τελευταίων iPhones, η Apple προετοιμάζεται για μία ακόμα εκδήλωση, η οποία αυτή τη φορά θα αφορά τα iPads. Σύμφωνα με τις πηγές του AllThingsD αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου.

Όπως έχουμε δει σε διάφορα βίντεο μέχρι σήμερα, το iPad 5 αναμένεται να έρθει με μικρότερο περίγραμμα, μια ιδέα που εφαρμόστηκε πρώτα στο iPad mini. Επιπλέον, το μεγάλο tablet της εταιρείας θα χρησιμοποιεί τον 64bit A7 επεξεργαστή που χρησιμοποιεί και το iPhone 5S, ενώ το μικρότερο tablet είναι πιο πιθανό να κυκλοφορήσει με τον A6 που χρησιμοποιεί και το iPhone 5C. Τέλος, είναι σχεδόν σίγουρο πως το iPad mini θα περιλαμβάνει οθόνη τεχνολογίας Retina.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για την Apple να ανανεώσει και τα MacBook Pro, παρουσιάζοντας μια νέα γενιά που περιλαμβάνει τη σειρά επεξεργαστών Haswell της Intel, και κυκλοφορώντας παράλληλα την τελευταία έκδοση του Mac OS X λειτουργικού της, που ονομάζεται Mavericks.

Η εταιρεία στέλνει συνήθως τις προσκλήσεις μία βδομάδα πριν την κάθε εκδήλωση. Έτσι, αυτή τη φορά η ημερομηνία της 22ης Οκτωβρίου αναμένεται να επιβεβαιωθεί στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Δες επίσης:
Καινούργιοι iMac Με Haswell Επεξεργαστές Και Καλύτερα Γραφικά
Για Ποιο Λόγο Το iPhone 5C Κοστίζει $549;

Σχολιάστε >
21 σχόλια
|
Κατηγορίες:

21 απαντήσεις στο “Πιθανό Apple Event Με Κεντρικό Προϊόν Το iPad Στις 22 Οκτωβρίου”

  1. […] Πιθανό Apple Event Με Κεντρικό Προϊόν Το iPad Στις 22 Οκτωβρίου […]