Το Amazon Σκέφτεται Να Προσφέρει Το Smartphone Του Δωρεάν [Updated]

amazon-box-01

Το ότι το Amazon θέλει να δημιουργήσει το δικό του smartphone, το γνωρίζαμε. Αυτό που δε γνωρίζαμε είναι πως σκοπεύει να το προσφέρει εντελώς δωρεάν και χωρίς κάποιο συμβόλαιο. Αυτό προκύπτει από τα όσα υποστηρίζει η Jessica Lessin, μια δημοσιογράφος που μέχρι πρόσφατα έγραφε για τη Wall Street Journal.

Σύμφωνα με την πηγή της μέσα από το ίδιο το Amazon, η εταιρεία δεν έχει καταλήξει ακόμα στο αν θα απαιτεί κάποιου είδους συνδρομή από τους καταναλωτές (π.χ. Amazon Prime) ή όχι. Έχει έρθει όμως ήδη σε επαφή με τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας της Αμερικής προκειμένου να πάρει την έγκριση τους για να λειτουργεί το smartphone στα δίκτυα τους.

Με μια πρώτη ματιά ένα τέτοιο smartphone φαντάζει αρκετά ελκυστικό. Και αν κρίνουμε από την πολιτική του Amazon στην τιμολόγηση των gadgets του (σ.σ. βγαίνει ζημιωμένο από κάθε Kindle Fire που πουλάει), δεν αποκλείεται η φήμη να βγει αληθινή.

Update 9/9:
Σχεδόν 48 ώρες μετά την κυκλοφορία της φήμης, ένας εκπρόσωπος του Amazon τη διέψευσε, αναφέροντας πως το smartphone δεν θα κυκλοφορήσει αυτή τη χρονιά και πως όταν κυκλοφορήσει δεν θα είναι δωρεάν.

Δες επίσης:
Το Amazon Παρουσιάζει Την Επόμενη Γενιά Του Kindle Paperwhite
Το Amazon Προσφέρει Εκπτώσεις Σε Ebooks Που Έχεις Αγοράσει Ως Χάρτινα

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.