Το Amazon Παρουσιάζει Την Επόμενη Γενιά Του Kindle Paperwhite

kindle-paperwhite-01

Ένα Kindle Paperwhite με πιο γρήγορο επεξεργαστή, βελτιωμένη οθόνη και κάποιες αλλαγές στο λογισμικό ανακοίνωσε το Amazon. Ο νέος e-book reader είναι άμεσα διαθέσιμος για προπαραγγελία από την Ελλάδα και την Κύπρο. Η τιμή παραμένει ίδια με αυτή του προηγούμενου μοντέλου.

Το Amazon θέλησε να κάνει ακόμα καλύτερη την οθόνη του Kindle Paperwhite. Έτσι, στη δεύτερη γενιά τα χρώματα έχουν μεγαλύτερη αντίθεση και τα γράμματα στα e-books μοιάζουν ακόμα περισσότερο με τα γράμματα στα χάρτινα βιβλία. Την ίδια στιγμή έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις στον φωτισμό της οθόνης, έτσι ώστε τα μάτια του αναγνώστη να κουράζονται λιγότερο. Κλείνοντας με το hardware, ο νέος επεξεργαστής που χρησιμοποιεί το Kindle Paperwhite είναι 25% πιο γρήγορος από τον προηγούμενο.

Στον τομέα του software το Amazon προχώρησε στην ενσωμάτωση του Goodreads, του κοινωνικού δικτύου για βιβλία που απέκτησε πριν από λίγους μήνες. Επιπλέον, έχουν γίνει προσθήκες και βελτιώσεις στον τρόπο που μεταφέρεσαι ανάμεσα στις σελίδες ενός βιβλίου, στο γονικό έλεγχο και στην αναζήτηση λημμάτων μέσω του X-Ray.

Οι προπαραγγελίες για το Kindle Paperwhite WiFi έχουν αρχίσει ήδη, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο. Κοστίζει περίπου  €150, μαζί με έξοδα αποστολής και δασμούς. Η αποστολή των συσκευών θα αρχίσει στις 15 Οκτωβρίου. Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει και μία έκδοση με 3G + WiFi.

Kindle Paperwhite WiFi (Ελλάδα)
Kindle Paperwhite WiFi (Κύπρος)

kindle-paperwhite-02

Θυμήσου:
Το Amazon Προσφέρει Εκπτώσεις Σε Ebooks Που Έχεις Αγοράσει Ως Χάρτινα
Το Amazon Ανακοινώνει Την Απόκτηση Του Goodreads

[via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Το Amazon Παρουσιάζει Την Επόμενη Γενιά Του Kindle Paperwhite”

  1. […] Δες επίσης: Το Amazon Παρουσιάζει Την Επόμενη Γενιά Του Kindle Paperwhite […]

  2. […] είναι δηλαδή κατά 26 γραμμάρια ελαφρύτερο από το Kindle Paperwhite που παρουσιάστηκε πέρυσι. Το μπροστινό του μέρος […]