iPhone 5S & iPhone 5C Στις 10 Σεπτεμβρίου;

apple_tablet_event

Αυτή είναι η ημερομηνία κατά την οποία η Apple θα παρουσιάσει τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C με το iOS 7, σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllThingsD.

Το νέο iPhone 5S θα είναι ίδιο σε εμφάνιση με το τωρινό iPhone 5, αλλά με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά όπως ο μηχανισμός ανίχνευσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Είναι επίσης πιθανόν το νέο iPhone 5S να έρθει με αναβαθμισμένη κάμερα και επεξεργαστή. Από την άλλη μεριά, το νέο και φθηνότερο iPhone 5C θα είναι από πλαστικό και θα βγει σε διάφορα χρώματα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε έως τώρα.  Το  iPhone 5C θα βοηθήσει σημαντικά την Apple να αυξήσει τα μερίδια αγοράς σε αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Κίνα, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 5%.

Επιπλέον, στις 10 Σεπτεμβρίου η Apple αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το iOS7 με το νέο flat design, χρωματιστά εικονίδια, καλύτερη συνδεσιμότητα στο cloud και αναβαθμισμένη multitasking εμπειρία χρήσης. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία από το Cupertino αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία για την ημερομηνία της 10ης Σεπτεμβρίου.

Διάβασε επίσηςiOS 7: Το Νέο Πρόσωπο Της Αpple

[ via ]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.