iOS 7 vs iOS 6 Icons [Infographic]

iOS6vsiOS7_icons

Αυτές τις ημέρες είδαμε το νέο πρόσωπο της Apple, αυτό που θέλει να εμφανίσει από εδώ και στο εξής στον έξω κόσμο. Το iOS 7 είναι πλέον γεγονός το οποίο πέρα από αρκετά νέα χαρακτηριστικά, φέρνει και νέα εμφάνιση.

Η Apple χαρακτήρισε το iOS 7 τη μεγαλύτερη αλλαγή του iOS από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε το iPhone,  ακριβώς πριν 6 χρόνια και μάλλον δεν έχει άδικο. Η εταιρεία από το Cupertino ήθελε να φρεσκάρει την εμφάνισή της, γι αυτό και ανασχεδίασε όλα τα εικονίδια, τα έκανε πιο flat, πιο μινιμαλιστικά. Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το νέο iOS 7, τα σχόλια ποικίλουν, καθώς σε άλλους άρεσαν και σε άλλους όχι. Τα νέα εικονίδια εκτός από πιο επίπεδα, έχουν στην πλειοψηφία τους και πιο έντονο χρωματισμό. Αρκετοί μιλούν για "Apple πάντρεμα" των χρωμάτων του Android με τo σχήμα των Windows Phone.

Στο παρακάτω Infographic που ανέβασε ο χρήστης Niels στο Twiter παραθέτονται side by side τα εικονίδια των iOS 6 και iOS 7, φανερώνοντας ξεκάθαρα όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει. Πώς σας φαίνονται τα νέα εικονίδια του iOS 7;

Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση

iOS6vsiOS7_icons

[ via, via ]

Σχολιάστε >
7 σχόλια
|
Κατηγορίες:

7 απαντήσεις στο “iOS 7 vs iOS 6 Icons [Infographic]”

  1. [...] επίσης: iOS 7 vs iOS 6 Icons [Infographic] To Tumblr Κάνει Πλάκα Με Τα Εικονίδια Του iOS [...]