Πλαστικά, Χρωματιστά Και Μεγαλύτερα iPhones Του Χρόνου

pop-plastic-iphone-leak (1)

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει του χρόνου iPhones με 4,7 και 5,7 ίντσες, που πιθανότατα αποτελέσει και την είσοδό της στην κατηγορία των phablets, όπως αναφέρει το Reuters.

Επίσης, η εταιρεία σκέφτεται την κατασκευή μιας φθηνότερης έκδοσης του iPhone, το οποίο θα είναι φτιαγμένο από πλαστικό, θα διατίθεται σε 5-6 χρώματα και θα κοστίζει $99 χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι με συμβόλαιο ή χωρίς. Όλα αυτά βέβαια ακόμα αποτελούν σκέψεις της εταιρείας από το Cupertino, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δεν πραγματοποιηθούν ποτέ κάποιες από αυτές. Σε αντίθετη περίπτωση θα σημαίνει ότι η Apple πλέον εγκαταλείπει οριστικά την αφοσίωση στη premium κατηγορία των smartphones, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.

iPhoneBudgetConcept

H Apple βλέπει τον ανταγωνισμό από τη Samsung

O ανταγωνισμός προέρχεται κυρίως από τη Samsung, η οποία σήμερα προσφέρει smartphones και phablets με παραπάνω από 10 διαφορετικά μεγέθη οθονών, τη στιγμή που η Apple έχει μόνο 2. Πηγές από το Reuters αναφέρουν ότι η Apple αλλάζει συνεχώς τις προδιαγραφές των προϊόντων την τελευταία στιγμή, κάτι που συνεπάγεται πως μόνο η Αpple γνωρίζει τί θα δούμε το 2014.

They constantly change product specifications almost to the final moment, so you’re not really sure whether this is the final prototype,” said one person with direct knowledge of the matter

Μέχρι στιγμής, περιμένουμε το νέο iPhone 5S τον Σεπτέμβριο, όπως και το φθηνότερο iPhone mini, κατά τα πρότυπα του Samsung Galaxy S4 mini.

Διάβασε ΕπίσηςiOS 7: Το Νέο Πρόσωπο Της Αpple

[ via ]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Πλαστικά, Χρωματιστά Και Μεγαλύτερα iPhones Του Χρόνου”

  1. […] Διάβασε επίσης: Πλαστικά, Χρωματιστά Και Μεγαλύτερα iPhones Του Χρόνου […]