To BlackBerry Q10 Ξεπερνά Σε Πωλήσεις Galaxy S4 & iPhone 5 Στη Γαλλία

BlackBerry Smartphones - Cell Phones - Mobile Phones - Tablets - Apps - US

To BlackBerry Q10, το δεύτερο σε σειρά smartphone της BlackBerry με λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10, μολονότι ακόμη δε διατίθεται στις ΗΠΑ, φαίνεται ότι πηγαίνει καλά σε πωλήσεις σε Καναδά, Γαλλία και Αγγλία, όπου διατίθεται κανονικά.

Η SFR, εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία με πάνω από 21 εκ. πελάτες κατατάσσει τα best selling smartphones στην ιστοσελίδα της, φέρνοντας το Q10 στην πρώτη θέση, ενώ ακολουθούν τα Galaxy S4, HTC One και iPhone 5. Το Q10 διατίθεται στη Γαλλία εδώ και μερικές εβδομάδες, ενώ το Ζ10 βρίσκεται μπροστά από τα iPhone 5 και Galaxy S3. Την ίδια στιγμή οι αναλυτές της εταιρείας Seeking Alpha, αναφέρουν ότι το Q10 πουλάει παντού περισσότερο από το Ζ10. Αυτό συμβαίνει και στο Carphone Warehouse, το μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής κινητών τηλεφώνων στην Αγγλία, όπου το Q10 ξεπερνά σε πωλήσεις το Galaxy S4, ενώ έγινε sold out μέσα στα 90 πρώτα λεπτά της διάθεσής του.

Το BlackBerry Q10 είναι το πρώτο smartphone της BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY και BlackBerry 10 OS και αναμένεται στις ΗΠΑ  σε περίπου δύο εβδομάδες. Ήδη, η εταιρεία έχει δώσει την πρώτη αναβάθμιση 10.1 του λογισμικού με πολλές προσθήκες, αλλά και διορθώσεις σε bugs.

Δες επίσης: Oι Μισές Πωλήσεις Του BlackBerry Z10 Προέρχονται Από Χρήστες iOS & Android

[via, via]

Σχολιάστε >
35 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.