Η Apple Έχει Πουλήσει 100 Εκατομμύρια Συσκευές iPod Touch

ipod-touch-5th-01

Μπορεί να μην τα καταφέρνει τόσο καλά όσο το iPhone, όμως το iPod touch πρόσφατα ξεπέρασε ένα σημαντικό milestone, αυτό των 100 εκατομμυρίων πωλήσεων. Για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 6 χρόνια, αφού το πρώτο μοντέλο της σειράς κυκλοφόρησε το μακρινό 2007. Η Apple δεν προχώρησε στην ανακοίνωση μέσω κάποιου δελτίου τύπου, ούτε μέσω του Tim Cook ο οποίος μίλησε τις προάλλες στο D11, αλλά με μια δήλωση που έκανε ένας εκπρόσωπος της στον Jim Dalrymple του The Loop.

Την ίδια στιγμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας εμφανίστηκε μια φθηνότερη έκδοση του τελευταίου μοντέλου, η οποία έρχεται με χωρητικότητα 16 GB και κόστος $229. Για να ρίξει την τιμή και ταυτόχρονα να αυξήσει τα περιθώρια κέρδους, η Apple αφαίρεσε την iSight κάμερα που βρίσκεται κανονικά στο πίσω μέρος του iPod touch 5ης γενιάς. Κατά τα άλλα το εσωτερικό της συσκευής παραμένει ίδιο. Έτσι, το iPod touch 4ης γενιάς που κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα για να καλύπτει τα χαμηλότερα επίπεδα τιμών, φτάνει στο τέλος του.

Παρά την προσοχή που παίρνουν τα iPhone και iPad, το iPod touch είναι μια πάρα πολύ καλή συσκευή, ιδιαίτερα για όποιον θέλει να χρησιμοποιεί όλες τις τελευταίες εφαρμογές και να απολαμβάνει βίντεο στην 4″ οθόνη του, αλλά δεν θέλει να δώσει τα σχεδόν €400 που απαιτεί παραπάνω ένα iPhone 5.

[via, via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.