To Αge Of Empires II Επανακυκλοφόρησε με HD Γραφικά

ss_9ccf9acb373b3e26f9e42a053147845561b2c224.1920x1080

Το καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής όλων των εποχών, το Age Of Empires II που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1999, κυκλοφορεί ήδη με ανανεωμένα HD γραφικά στην τιμή των 18,99€.

Το Age Of Empires II, έχει καταφέρει κάτι μαγικό όλα αυτά τα χρόνια, που δεν έχει συμβεί σε άλλο παιχνίδι στρατηγικής κατά τη γνώμη μου: έχει κρατήσει ζωντανούς όλους τους υποστηρικτές και παίκτες του, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει πολλές κοινότητες, δίνοντας ακόμη και σήμερα συμβουλές και στρατηγικές για το παιχνίδι. Αυτό που έκανε το Age Of Empires II να ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια από τα υπόλοιπα παιχνίδια στρατηγικής που κυκλοφορούν ανά περιόδους και στη συνέχεια "ξεχνιούνται", είναι η απλότητα, η ελευθερία επιλογών και στρατηγικών μέσα στο παιχνίδι.

Σαρακηνοί, Βυζαντινοί, Κέλτες, Πέρσες, Ούνοι και Τεύτονες είναι μόνο μερικοί από τους λαούς τους οποίους πλέον μπορείς να δεις με HD γραφικά, μέσα από το ανανεωμένο πακέτο που κυκλοφόρησε. My favourite army ήταν οι Σαρακηνοί, ενώ κατά τα φοιτητικά μας χρόνια έχουν ξοδευτεί ατελείωτες ώρες σε net cafe προκειμένου να καταφέρουμε να νικήσουμε την ομάδα του αντιπάλου, κάποιοι μάλιστα έκαναν σκέψεις για συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες που διοργανώνονταν εκείνη την εποχή.

Σε κάθε περίπτωση, το Age Of Empires II HD είναι εδώ, έτοιμο να σε ξανακερδίσει, ενώ αν θέλεις να παίξεις online το παιχνίδι μαζί με άλλους συμπαίκτες, μπορείς και μέσα από το Gameranger. Καλές και έξυπνες μάχες!

[via]

Σχολιάστε >
15 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.