Η Google Mεταφέρει Tα Δεδομένα Tου Buzz Στο Drive Στις 17 Ιουλίου

buzz posts

Η Google κάνει το τελευταίο βήμα για την τελική εκκαθάριση με το Buzz, μεταφέροντας όλα τα posts από το Buzz στο Google Drive, στις 17 Ιουλίου 2013. Αυτό ανακοίνωσε μέσω email που στέλνει σε όλους τους πρώην χρήστες Buzz.

Το Buzz ξεκίνησε την πορεία του τον Φεβρουάριο του 2010, με χρόνο ζωής περίπου ενάμιση χρόνο, καθώς τον Οκτώβριο του 2011 η Google ανακοίνωσε ότι κλείνει το προϊόν της. Τότε, μέσω του αντιπροέδρου της, Bradley Horowitz, είχε δηλώσει ότι η εμπειρία που απέκτησε η εταιρία από το Buzz, θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά σε άλλα προϊόντα (Google+).

Θα δημιουργηθούν δύο νέοι τύποι αρχείων στο Drive

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, ο χρήστης θα βρει δύο τύπους αρχείων στο Google Drive. Το πρώτο αρχείο θα είναι προσβάσιμο μόνο από τον χρήστη, θα έχει το εικονίδιο του Google Buzz και θα περιέχει όλα τα δημόσια και ιδιωτικά posts.

Το δεύτερο αρχείο θα περιέχει μόνο τα public posts και θα είναι ορατά από τον καθένα, όπως επίσης μπορεί να εμφανιστούν σε κάποια αναζήτηση στο προφίλ Google+ του χρήστη, εάν είναι συνδεδεμένο με τα Buzz posts. Ωστόσο, για τα comments που έγιναν σε κάποιο post, υπεύθυνος και μόνο θα είναι o συγγραφέας του, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θέλει να εμφανιστούν τα σχόλια. Ο σχολιαστής δε θα έχει καμιά επιλογή σε αυτό, εκτός κι αν διαγράψει όλα τα δεδομένα του Buzz πριν γίνει η μεταφορά.

Τα νέα αρχεία που θα δημιουργηθούν στο Google Drive, δε θα προσμετρώνται στα όρια χωρητικότητας που έχει ο κάθε χρήστης. Επίσης, θα αντιμετωπίζονται όπως όλα τα αρχεία στο Drive, δηλαδή ο χρήστης θα μπορεί να τα κατεβάσει, ή να τα διαγράψει.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.