BlackBerry 10 OS Στο Playbook Σε Λίγες Εβδομάδες;

playbook_10_os_161628461954_640x360

Το Playbook είναι η πρώτη απόπειρα της BlackBerry στο χώρο των tablet, με οθόνη 7 ιντσών 1024x600 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,5 GHz, 1 GB RAM, πίσω κάμερα 5ΜP (1.080p) και λειτουργικό σύστημα BlackBerry Tablet OS v2.0, το οποίο βασίζεται στο QNX, όπως επίσης  και το νέο BlackBerry 10 OS.

Από τις 30 Ιανουαρίου που παρουσιάστηκε επίσημα το BlackBerry 10 ΟS μαζί με τα BlackBerry Ζ10 & Q10, το μυαλό όλων των κατόχων Playbook (μεταξύ αυτών και εμού), τριγυρνά γύρω από το αν και πότε θα αναβαθμιστεί το tablet με το νέο λειτουργικό σύστημα, καθώς είναι κατά κάποιο τρόπο η πρώιμη έκδοση αυτού. Αρκετές φορές ο πρόεδρος της εταιρείας Thorsten Heins έχει αναφέρει επίσημα ότι η εταιρεία εργάζεται για το 10άρι OS πάνω στο Playbook, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες και ημερομηνίες. Στο BlackBerry Live 2013 που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Μαΐου δεν έγινε καμιά απολύτως αναφορά στο Playbook, παρά κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις όπως για παράδειγμα τη διάθεση του BΒΜ σε iOS & Android.

Ένα tweet από το λογαριασμό του BlackBerry Mexico, ήρθε να δώσει χαμόγελα στους κατόχους Playbook, καθώς απαντώντας σε ένα χρήστη αναφέρει ότι τις επόμενες εβδομάδες το BlackBerry 10 ΟS θα είναι διαθέσιμο για το tablet. Μολονότι το tweet μετακινήθηκε, η χρονική στιγμή ταιριάζει με όσες φήμες υπάρχουν για BlackBerry 10 ΟS στο Playbook, μέσα στο καλοκαίρι.

bb10-playbook

Σε κάθε περίπτωση, το BlackBerry 10 ΟS, όταν και εφόσον διατεθεί επίσημα, θα δώσει νέα πνοή ζωής στο "ταλαιπωρημένο" Playbook, ένα tablet που παρουσιάστηκε πριν δύο χρόνια με τεράστιες ελλείψεις όπως η απουσία native email. Τέλος, BlackBerry 10 στο Playbook σημαίνει ότι το tablet θα μπορεί να τρέχει όλες τις νέες εφαρμογές που αναπτύσσονται με γρήγορο ρυθμό για τα Z10 & Q10, με ότι αυτό συνεπάγεται αυτό για την εμπειρία χρήσης του.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.