10 εκ. Galaxy S4 Και 5 εκ. ΗΤC One, Μόλις Σε Ένα Μήνα

MG_2734final-copy

Πρόκειται για δύο από τα κορυφαία smartphones που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, με το Samsung Galaxy S4 να έχει παρουσιαστεί στις 14 Mαρτίου και το HTC One λίγο νωρίτερα, στις 19 Φεβρουαρίου. Ωστόσο οι δύο συσκευές βγήκαν στην αγορά περίπου την ίδια χρονική περίοδο, με την HTC να χάνει το "φαινομενικό" προτέρημα του ενός μήνα.

10 εκ. Galaxy S4, με νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη Samsung

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Galaxy S4 έχει καταφέρει να πουλήσει 10 εκ. συσκευές σε λιγότερο από ένα μήνα, θέτοντας νέο ρεκόρ, καθώς το Galaxy S III χρειάστηκε 50 ημέρες για τον ίδιο αριθμό πωλήσεων, το Galaxy S IΙ 5 μήνες, ενώ το πρώτο της σειράς Galaxy S, περίπου 7 μήνες. Την ίδια στιγμή, η HTC έχασε αρκετό χρόνο μέχρι η ναυαρχίδα της να φθάσει στα ράφια των καταστημάτων, καθώς είχε αρκετά προβλήματα στην παραγωγή, λόγω της UltraPixel κάμερας, και των υλικών της συσκευής, με αποτέλεσμα να φθάσει στους καταναλωτές περίπου την ίδια χρονική περίοδο με το Galaxy S4. Έτσι, έχει πουλήσει 5 εκ. One μέσα σε ένα μήνα, τα μισά δηλαδή σε σχέση με το Galaxy S4.

Δες επίσης: Το Samsung Galaxy S4 Έφτασε Στην Ελλάδα [Hands-On]

Η HTC δηλώνει ικανοποιημένη

Όπως δήλωσε στέλεχος της HTC, oι πωλήσεις του One πηγαίνουν πολύ καλά, ξεπερνώντας αυτή τη στιγμή τις δυνατότητες παραγωγής της εταιρείας. Ωστόσο, σε ένα μήνα από τώρα θα έχει ξεκαθαριστεί η εικόνα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην παραγωγή. Η ΗΤC γνωρίζει ότι το One είναι ίσως η τελευταία της ευκαιρία για να ανατρέψει την κατάσταση, γι αυτό και έχει επενδύσει πολλά σε αυτή τη συσκευή. Την ίδια στιγμή, το "πλαστικό" Galaxy S4 δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα στη γραμμή παραγωγής, πωλείται ήδη σε 110 χώρες, με στόχο τις 155 το επόμενο διάστημα. Διατίθεται σε δύο χρώματα, White Mist και Black Forest, ενώ αναμένεται να προστεθούν νέα χρώματα, όπως τα Blue Arctic, Red Aurora, Purple Mirage και Brown Autumn.

ΜάθεΓιατί To HTC One Είναι Σήμερα Το Πιο Διαφορετικό Android. Αρκεί Αυτό;

[via] [via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “10 εκ. Galaxy S4 Και 5 εκ. ΗΤC One, Μόλις Σε Ένα Μήνα”

  1. [...] One που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πουλήσει 5 εκ. συσκευές σε όλο τον κόσμο. Η HTC ακολουθεί τη συνταγή "mini"  της Samsung, φτιάχνοντας [...]