Πιθανό Apple event στις 17/10. Έρχεται το iPad Mini;

Φέτος η Apple θα μας απασχολεί έντονα για παραπάνω από το συνηθισμένο. Κι όλα αυτά επειδή μετά το iPhone 5, η εταιρεία από το Cupertino σκοπεύει μέσα στον Οκτώβριο να μας παρουσιάσει το iPad Mini, τον μικρότερο αδερφό του iPad. Τώρα, το αμερικανικό Fortune υποστηρίζει πως οι προσκλήσεις για το επόμενο event θα αρχίσουν να αποστέλλονται στις 10 Οκτωβρίου και μία εβδομάδα αργότερα, στις 17 Οκτωβρίου, θα γνωρίσουμε την αναμενόμενη συσκευή της Apple.

Οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα δείχνουν μια συσκευή 7,85" με πλάτη από αλουμίνιο, όπως ακριβώς και το iPad 3. Σε αυτές παρατηρούμε επίσης camera στο πίσω μέρος και το νέο dock connector που ακούει στο όνομα Lightning και το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στην παρουσίαση του iPhone 5.

Όπως είδαμε μέσα στον Σεπτέμβριο, ανεξάρτητα με το ποια θα είναι τα τελικά χαρακτηριστικά του, το iPad Mini δεν θα κοστίζει αρκετά περισσότερα από τα Nexus 7 και Kindle Fire. Ας μην ξεχνάμε πως ο βασικός λόγος που το βγάζει η Apple είναι για να "χτυπήσει" Google και Amazon αντίστοιχα. Σε κάτι παραπάνω από 2 βδομάδες από τώρα, θα γνωρίζουμε αν πέτυχε.

[via] [via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.