Το Contrex το κάνει καλά, πολύ καλά.

Η εταιρία Contrex που την προηγούμενη φορά τράβηξε τα βλέμματα πάνω της εξαιτίας του striptease μέσω της αλληλοδιάδρασης, επιστέφει με μια ακόμα πιο καυτή, πυρκαγιά θα έλεγα, προωθητική ενέργεια.

Για την προώθηση και την προβολή του προϊόντος, την ενημέρωση και την διασκέδαση του κοινού, το νερό Contrex διάλεξε να προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 3D Light Projection. Πολύ απλά, το theme "Ένα σπίτι Καίγεται" μετατράπηκε σε "Ένα σπίτι γεμάτο κούκλους άντρες καίγεται". Η εταιρεία με ειδικά εφέ έβαλε κυριολεκτικά φωτιά σε ένα κτήριο, γεμάτο μοντέλα-άντρες και προκάλεσε το κοινό να κάνει step σε μηχάνημα για να τους σωσει. Τα μηχανήματα step ήταν συνδεδεμένα με αντλίες που πέταγαν νερό και η βασική προϋπόθεση για να σβήσει η φωτιά ήταν να μη σταματήσει το κοινό να γυμνάζεται.

Δείτε τι έγινε αφού έσβησε η φωτιά:

Το νερό εκτός από την προβολή του περνάει ακόμα ένα μήνυμα στο κοινό: η γυμναστική δε χρειάζεται να είναι βαρετή, μηχανική, καταναγκαστική. Η φωτιά έσβησε, το κοινό ξεδίψασε, κόσμος μαζεύτηκε, η γυμναστική βοήθησε, οι άντρες σώθηκαν, οι γυναίκες χάρηκαν το θέαμα. Η ενέργεια της εταιρείας πέτυχε.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.