Το striptease δεν θα πεθάνει ποτέ!

Το νερό Contrex βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα του, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 3D Light Projection.  Η εταιρία για την προβολή του νερού, το οποίο έχει ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τις βιταμίνες, τοποθέτησε ποδήλατα γυμναστηρίου μπροστά από ένα κτήριο, ώστε να κινεί την περιέργεια των περαστικών και αυτοί με την σειρά τους, να τα χρησιμοποιούν. Όταν κάποιος ανέβαινε στο ποδήλατο και άρχιζε να ποδηλατεί, τότε ξεκινούσε να ακούγεται μουσική και, παράλληλα, φωτεινές λωρίδες έφευγαν από το ποδήλατο και κατευθύνονταν προς το κτήριο. Οι φωτεινές λωρίδες από όλα τα ποδήλατα σχημάτιζαν ένα sexy stripper και η ένταση της μουσικής εκτοξευόταν στα ύψη. Το striptease δεν θα πεθάνει ποτέ!

Βασική προυπόθεση για να συνεχίσει ο stripper να χορεύει, είναι τα ποδήλατα να είναι σε συνεχή χρήση. Έτσι, οι περαστικοί συνεργάστηκαν μεταξύ τους και, κάθε φορά που κάποιος κουραζόταν, τον αντικαθιστούσε ένας ξεκούραστος. Αφού ο εικονικός, αξιολάτρευτος Full Monty, όπως τον ονόμασαν, τελείωσει την παράστασή του, δίνει το αποτελειωτικό μήνυμα, τις θερμίδες που έκαψαν οι ποδηλάτες όση ώρα αυτός χόρευε.

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ ό,τι πέσει στο μάτι μου σχετικά με τέτοιου είδους ενέργειες. Η συγκεκριμένη κίνηση, ξεσηκώνει το κοινό, το εμπνέει, το καθιστά μέρος της ροής και της επιτυχίας και τέλος, πετυχαίνει τον στόχο της. Το μήνυμα του brand, έχει περάσει..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.